Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, AK Parti'nin Edirne'yi ihmal etmediğini bildirdi.

AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, AK Parti'nin Edirne'yi ihmal etmediğini bildirdi.

Milletvekili Sezen, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti'nin Trakya'ya önemli yatırımlar yaptığını belirtti.

Bir gazetecinin, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu'nun bakanlıklara verdiği soru önergelerini hatırlatması üzerine Sezen, şöyle konuştu:

" Keşan'ın hangi köyünde ne eksikmiş, yollarını siz mi yaptınız? İnsanlar bir şeyleri söylerken sağına soluna bakmalı. Bu tamamen demagoji yapmak için konuşmak ve Okan bey konuşmayı seviyor. Konuşmaya devam edecek, biz de hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz elimizden gelen her türlü mücadeleyi veriyoruz. AK Parti olarak Edirne'yi ihmal etmedik. Okan'ı tanıyorum. Hepimiz birbirimizi gayet iyi tanıyoruz. Ben onlardan bugüne kadar icraat diye bir şey görmedim. Soru önergeleri ile bir şey olmuyor. Onu da bilmesi lazım. Eğer doğru muhalefet yaparlar ise herkes onların söylediklerini dikkate alır, yanlış yaparlarsa almaz."

Saros Körfezi'nde tatil sezonuna doğru

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Saros Körfezi'ndeki nüfusun geçen yıla göre yüzde 50 artacağını bildirdi.

Helvacıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, tatil sezonunun yaklaştığını belirtti.

Bu kapsamda çeşitli önlemler alınması gerektiğini vurgulayan Helvacıoğlu, şunları kaydetti:

"İki bayram arası tatil sezonunun ortasına denk geliyor. Önlemler alınmazsa, koordinasyon olmazsa, bir araya gelemeyip de sorunları çözmezsek Saros Körfezi'nde bu sene sorunlar daha çok öne çıkacak. Sorunlu bir yıl yaşayacağız. Bir araya gelip Saros masası oluşturmamız lazım, koordineli çalışmamız lazım. 15 Temmuz'dan sonra güvenliğin daha sıkı bir hal alacağını düşünüyorum. Hangi evde kim kalıyor, kaç kişi kalıyor bu çalışmaların bir an önce yapılması lazım. Emlakçılar ve ev kiralayanlarla bir çalışma yapılması gerekiyor. Saros Körfezi, önlemler alınmazsa sancılı bir sezon geçirecek."

Çoğunlukla İstanbul'dan tatilcilerin geldiğini aktaran Helvacıoğlu, "Biz ticaret ve sanayi odası olarak, Saros'u tanıtmaktan misafirlerimize yol gösteriyoruz. Saros Körfezi, İstanbul'un tatil köyü oldu. Temel amacımız, gelen misafirlerimize müşteri gözüyle bakmayıp, evimize misafir geliyormuş gibi altyapıyı hazırlamak. Geçen sene günlük 300 bin kişilik bir dönüşüm oldu. Bürokrasi ayağımız hızlı çalışmalı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Okan Gaytancıoğlu Ak Parti Keşan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title