Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Anadolu Gençlik Derneği'nin (AGD) düzenlendiği "Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi" yarışması için kayıtlar devam ediyor.

Anadolu Gençlik Derneği'nin (AGD) düzenlendiği "Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi" yarışması için kayıtlar devam ediyor.

AGD Edirne Şubesi Liseler Komisyonu Başkanı Muhammed Demir, yaptığı yazılı açıklamada, yarışma sayesinde gençlerin, insanlık için eşsiz örnek Hazreti Peygamberi yakından tanıma fırsatını yakalayacağını belirtti.

Derneğin Ortaokullar Komisyonu Başkanı Yusuf Bolat da 17 Aralık Cumartesi günü tüm yurtta düzenlenecek yarışma için kayıtların www.efendimizinizinde.com adresinden yapılabildiğini hatırlattı.

- TÜ'nün dergisi prestijli indekste

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi Balkan Medical Journal dünyanın prestijli indeksine kabul edildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Balkan Medical Journal prestijli bilim indekslerinden biri olan, tıp alanında da ilk sırada yer alan, PubMed/Medline indeksine kabul edildiği bildirildi.

Daha önce de Science Citation Index Expanded ve PubMed Central indekslerine giren Balkan Medical Journal'in alanında Türkiye'den kabul edilen ilk tıp dergisi olduğu kaydedildi.

- Lale soğanı mesaisi

Edirne Belediyesi lale soğanlarını toprakla buluşturmaya başladı.

Edirne Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kentin muhtelif peyzaj alanlarına dikilmesi planlanan 100 bin lale soğanının ekilmesine başlandığı belirtilerek, ekilen lalelerin bahar aylarında açmasının beklendiği kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Gençlik Derneği Muhammed Demir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title