Haberler

Edirne'den kısa kısa

Güncelleme:

Keşanlı yazar ve akademisyen Dr. Fatma Çalık Orhun, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu'nu ziyaret etti.

Keşanlı yazar ve akademisyen Dr. Fatma Çalık Orhun, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu'nu ziyaret etti.

Orhun, ziyarette, yaptığı çalışmalar hakkında Helvacıoğlu'na bilgi verdi ve "Keşan Tarihi" adlı kitabını tanıttı.

Helvacıoğlu da ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, Orhun'a çalışmalarında başarılar diledi.

Kitabın ilçenin tarihine ışık tuttuğunu aktaran Helvacıoğlu, tüm Keşanlıların ilçenin geleceği için çalıştığını kaydetti.

Helvacıoğlu'na ziyaret

Yenimuhacir Belediye Başkanı Mustafa Türker, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu'nu ziyaret etti.

Türker, ziyarette, yapılması planlanan projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Helvacıoğlu, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, "Bölge belediyelerimizle vatandaşlarımızın refahı için güç birliği içinde çalışıyoruz başkanımızla bölgemizde gerçekleştirdiğimiz ve planlamasını yaptığımız projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk." dedi.

Helvacıoğlu'ndan esnaf ziyareti

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, esnafı ziyaret etti.

Helvacıoğlu, ilçe esnafını işyerlerinde ziyaret etti.

Keşan esnafının misafirperver olduğunu belirten Helvacıoğlu, "Herkese sağlıklı ve huzurlu bir hafta sonu diliyor, hemşehrilerimize güzel günler, esnaflarımıza hayırlı iş, bol kazanç temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Helvacıoğlu Fatma Çalık Keşan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title