Haberler

Edirne'de Üstyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Güncelleme:

Edirne Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Eyyüp Batuhan Ciğerci, kent genelinde üstyapı çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Havsa Kaymakamı İsmail Hakkı Batı ile ilçede yapımı devam eden hükümet konağı şantiyesini ziyaret eden Ciğerci, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çaba sarf ettiklerini söyledi. Havsa Hükümet Konağı, Keşan ve Enez ilçelerindeki hükümet konakları, jandarma karakolu ve Canlı Hayvan Pazarı gibi birçok projenin yürütüldüğünü belirten Ciğerci, çalışmaların aralıksız süreceğini vurguladı.

Edirne Vali Yardımcısı ve İl Özel idaresi Genel Sekreteri Eyyüp Batuhan Ciğerci, kent genelinde üstyapı çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Ciğerci, Havsa Kaymakamı İsmail Hakkı Batı ile ilçede yapımı devam eden hükümet konağı şantiyesini ziyaret etti.

Çalışmalarla ilgili bilgi alan Ciğerci, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Kent genelinde birçok projenin yürütüldüğünü anlatan Ciğerci, şunları kaydetti:

"Havsa Hükümet Konağı 3 bin 300 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilecek. Bodrum, zemin ve iki kattan oluşuyor. Bunun yanında Keşan ve Enez ilçelerindeki hükümet konaklarının ihale süreçleri devam ediyor. Keşan'da ilçe jandarma komutanlığı yapımı için inşaat çalışmalarına başlandı. Kapıkule Sınır Kapısı'na modern bir jandarma karakolu kazandırıyoruz. Havsa Canlı Hayvan Pazarı'nın zemin etüt çalışmaları sürüyor ve ihale sürecinin ardından yapımına başlanacak. Okullarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Tarihi konakların restorasyonuyla ilgili çalışmalar devam ediyor, bu aşamada İlhan Koman Konağı'nın restorasyonunu gerçekleştireceğiz."

Ciğerci, il merkezi ve ilçelerde devam eden çalışmaların aralıksız süreceğini vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Jandarma Hükümet Edirne Keşan Keşan Havsa Enez Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title