Haberler

Edirne'de Şiddetli Fırtına ve Lodos Denizdeki Vatandaşları Etkiledi

Güncelleme:

Edirne'nin Enez İlçesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli fırtına ve lodos hayatı olumsuz etkiledi. Denize giren vatandaşlar dalgaların artmasıyla zor anlar yaşadı. Vatandaşlar, denize girmek için erken saatlerde yola çıkan turistler ise fırtına ve lodosa takıldı. Olaylar sonrası vatandaşlar cankurtaran eksikliğine dikkat çekti.

Şiddetli fırtına ve lodos denizdeki vatandaşları da olumsuz etkiledi

EDİRNE - Edirne'nin Enez İlçesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli fırtına ve lodos hayatı olumsuz etkiledi.

Edirne'nin Enez ilçesinde sabah saatlerinde başlayan lodos ve fırtınanın zaman zaman etkisi artırması, denize giren vatandaşları olumsuz etkiledi. Dalgaların artmasının ardından denizde olan vatandaşlar kendisini dışarıya attı.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle serinlemek isteyen vatandaşlar soluğu deniz kenarı ve sahillerde alıyor. Hafta sonu olması sebebiyle sabahın erken saatlerinden itibaren denize gitmek üzere yola çıkan yerli ve yabancı turistler, şiddetli fırtına ve lodosa takıldı.

"Yüzme bilmeyenler girmemeli"

Denize giren 13 yaşındaki Mutlu Poyraz Mutlu, "Sabah erkenden denize girdik çok güzeldi. Sonra fırtına çıktı. Deniz çok tehlikeliydi dalga ve akıntı vardı. Yüzme bilmeyenler denize girmemeli. Ben de biraz korktum" dedi.

"Birden fırtına çıktı"

İstanbul'dan gelen Mert Erdem, "Denize girdim çok güzeldi ama sonra fırtına çıktı. Yüzme bilmeyenler girmesin tehlikeli oluyor" şeklinde konuştu.

Vatandaşlardan Alişan Kahraman, "Uzun yıllardır buradayız. Bugün deniz baya dalgalı. Boğulma vakalarına karşı bir cankurtaran olması gerekirdi. Başka yerlere gittiğimizde görüyoruz. Özellikle çocuklara okul cağında yüzme öğretilmeli. 20 yaşında çocukların denize girip boğulduğunu duyuyoruz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fırtına Edirne Enez Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title