Haberler

Edirne Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı Gerçekleşti

Güncelleme:

Edirne Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın başkanlığında gerçekleşen toplantıda 22 gündem, 3 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı. Kadın Aile Çocuk, Hukuk, Deprem ve Doğal Afet komisyonları kurulmasına karar verildi ve belediye başkanvekilleri, katipler ve komisyon üyeleri oylama ile belirlendi. Belediye Başkanı Akın, Milli Müdafaa Mükellefiyeti Komisyonu'na oybirliği ile seçildi. Havsa ilçesinde ise bayramlaşma töreni düzenlendi.

Edirne Belediye Meclisinin nisan ayı olağan toplantısı gerçekleşti.

Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın başkanlığında Atatürk Kültür Merkezindeki toplantıda 22 gündem, 3 gündem dışı madde görüşülerek, karara bağlandı.

Kadın Aile Çocuk, Hukuk, Deprem ve Doğal Afet komisyonları kurulmasına karar verilen toplantıda, belediye başkanvekilleri, katipler ve komisyon üyeleri oylama yapılarak belirlendi.

Belediye Başkanı Akın da Milli Müdafaa Mükellefiyeti Komisyonu'na oybirliği ile seçildi.

Akın, meclis üyelerinin bayramını tebrik ettikten sonra rozetlerini taktı.

Havsa'da bayramlaşma töreni

Havsa ilçesinde bayramlaşma töreni gerçekleşti.

Havsa Belediyesi Kır Bahçesi'nde düzenlenen törende, Kaymakam İsmail Hakkı Batı, Belediye Başkanı Hüseyin Özden, daire amirleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, belediye ve il genel meclisi üyeleri ile vatandaşlar bayramlaştı.

Törene katılanlara teşekkür eden Batı, mutlu ve huzurlu bayramlar diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Filiz Gencan Akın Filiz Gencan Akın Deprem Edirne Havsa Çocuk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title