Haberler

Edirne Amatör Maçta Olaylar Çıktı Amatör Maçta Olaylar Çıktı

Edirne'de, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Edirnespor Gençlik Kulübü ile Lüleburgazspor arasındaki futbol maçı öncesi, ev sahibi takım taraftarları ile polis arasında gergin anlar yaşandı.

Edirne'de, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Edirnespor Gençlik Kulübü ile Lüleburgazspor arasındaki futbol maçı öncesi, ev sahibi takım taraftarları ile polis arasında gergin anlar yaşandı. Geldikleri otobüsten inip tribüne giren misafir takım taraftarlarına Edirnespor Gençlik Kulübü taraftarları taş atıp, küfür edince polis biber gazı sıkarak müdahale etti. Olaylarda bir taraftar gözaltına alındı. Trakya'nın Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden iki takımı Edirnespor Gençlik Kulübü ile Lüleburgazspor karşılaşmasına ev sahibi ekibin taraftarları yoğun ilgi gösterdi. Edirnepor Gençlik Kulübü taraftarları, polisin geniş güvenlik önlemi altında otobüsten inerek kendileri için ayrılan tribüne çıkmak isteyen Lüleburgazspor taraftarlarına taş atıp küfür etmeye başladı. Bunun üzerine polis, Edirnespor Gençlik Kulübü taraftarlarına biber gazı sıkarak müdahale etti. Buna kızan taraftarlar ise polise de taş attı. Olaylarda bir taraftar gözaltına alınırken, polis amirleri ve taraftar gurubun liderleri araya girdi ve olaylar büyümeden sonlandırıldı.

TRİBÜNDE TAŞ YAĞMURU

Ardından Edirnespor Gençlik Kulübü taraftarları açık tribünde, 20 kişilik Lüleburgazspor taraftarları da çevresi tel örgülerle çevrili misafir takım tribününde karşılaşmayı yan yana izledi. İki taraftar grubunun arasına dizilen çok sayıda polis ise güvenlik önlemi aldı. Ancak buna rağmen 2 takımın taraftarları da birbirlerine tribünden çok sayıda taş attı.Atılan çok sayıda taş nedeniyle Lüleburgazspor taraftarları uzun süre karşılaşmayı üstü kapalı tribüne giriş kapısından izlemeye çalıştı. Polis, taraftarları ise güçlükle sakinleştirdi.Atılan taşlardan yaralanan olmazken, polis karşılaşma sonrası çıkabilecek olayların önüne geçmek için Lüleburgazspor taraftarlarını maçın 70'nci dakikasında stattan çıkarttı ve polis eskortu eşliğinde Lüleburgaz'a gönderildi. Karşılaşmayı ise ev sahibi eki 3-0 kazandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Lüleburgazspor Trakya Bölgesi Edirnespor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title