Haberler

Ebru Yarışmasına Başvurusu Süresi 18 Mayıs Cuma Günü Sona Eriyor

Güncelleme:

Ebru Yarışmasında dereceye girenlerden birinciye 2000 TL, ikinciye 1500 TL, üçüncüye 1000 TL, 3 kişiye de mansiyon ödülü olarak 500 TL verilecek.

Kültürel ve sanatsal faaliyetlere büyük önem veren Malatya Belediyesi tarafından, kağıt süsleme sanatlarının en önemlilerinden birisi olan ve Osmanlıdan günümüze kadar gelen Ebru Sanatı'nı yaşatmak, gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen "Ebru Yarışması"na başvuru süresi 18 Mayıs 2012 Cuma günü sona erecek.

Ödüllü Yarışmanın jüri üyeliklerini Ebru Sanatçıları Fuat Başar, Hikmet Barutçugil, Ünal Erdinç ve Mehmet Karakurt yapıyor.

Yarışmacılar en fazla 2 eserle yarışmaya katılabiliyorlar. Yarışmaya katılan eserler Jüri tarafından 21 Mayıs 2012 tarihinde değerlendirilecek olup, ödül töreni ise 22 Mayıs 2012 Salı günü saat 19.00'da İl Özel İdare Toplantı Salonunda yapılacak.

Ebru Yarışması Ödül töreni öncesi, yarışmanın Jüri üyeleri Fuat Başar, Hikmet Barutçugil, Ünal Erdinç ve Mehmet Karakurt katılımcılar ile kısa bir söyleşide de bulunacaklar.

Yarışma sonunda dereceye girecek olanlardan, birinciye 2000 TL, ikinciye 1500 TL, üçüncüye 1000 TL, 3 kişiye de mansiyon ödülü olarak 500 TL verilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Malatya Belediyesi Hikmet Barutçugil Başar Ünal Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title