Haberler

Ebru Akel'den Dilara Gürkan'a Destek

ANKARA'nın minik serçesi olarak bilinen genç sanatçı Dilara Gürkan, çıkardığı yeni single albümü ve Söz Ver şarkısı ile müzik listelerine hızlı bir giriş yaptı.

ANKARA'nın minik serçesi olarak bilinen genç sanatçı Dilara Gürkan, çıkardığı yeni single albümü ve Söz Ver şarkısı ile müzik listelerine hızlı bir giriş yaptı. Gürkan, ünlü sunucu Ebru Akel'in TV programına konuk oldu.

Dilara Gürkan'ın sesini ve şarkısını oldukça beğendiğini söyleyen ünlü sunucu Ebru Akel, "Kesinlikle fark yaratacaksın Dilara, bu ne harika bir ses." dedi.

Programda sıcak ve samimi dakikalar yaşanırken Ebru Akel, Dilara Gürkan'ın Söz Ver şarkısına oğluyla eşlik etti.

"İDOLÜM GÖKHAN TEPE"

Ebru Akel'in kimleri örnek alıyorsun sorusuna cevap veren Dilara Gürkan, "İdolüm kesinlikle Gökhan Tepe.  Tarzı, karakteri ve duruşuyla kendisini örnek alıyorum." dedi.

Dilara Gürkan, 30 Nisan Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadında konser verecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökhan Tepe Ebru Akel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title