Haberler

Yakınlarının 2 Gündür Haber Alamadığı Yaşlı Adam Evinde Ölü Bulundu

Güncelleme:

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde, iki gündür haber alınamayan 59 yaşındaki vatandaş evinde ölü bulundu. Yaşlı adamın evine giden yakınları camdan içeriye baktıklarında yerdeki cansız bedeni görünce dehşete düştü.

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde, kendisinden haber alınamayan 59 yaşındaki Hamit Tuna'dan haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Yaşlı adam, sağlık ekipleri tarafından evinde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Akçakoca'nın Osmaniye Mahallesi'nde yaşayan Hamit Tuna'dan (59), iki gündür haber alamayan yakınları evine gitti.

YERDE YATTIĞINI GÖRÜNCE, BALKON KAPISINI KIRIP İÇERİ GİRDİLER

Tuna'nın yakınları, camdan içeriye bakarak yaşlı adamının yerde hareketsiz yattığını gördü ve durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, evin balkon kapısını kırarak içeri girdi.

SAĞLIK EKİPLERİ HAYATINI KAYBETTİĞİNİ BELİRLEDİ

Sağlık ekipleri, Tuna'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Hamit Tuna'nın cesedi, savcının incelemesinin ardından, önce Akçakoca Devlet Hastanesi morguna, daha sonra İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Düzce'de Şüpheli Ölüm

Düzce'de Şüpheli Ölüm

Kaynak: AA / Güncel

Hamit Tuna Akçakoca Düzce Haberler

500

Yorumlar (11)

Türk kültürü:

Çok yazık bize valla çok üzülüyorum ve diyorumki! Eeey Türk gençliği!!! Bir zamanlar büyükleri olmayan evlerin köşelerine o büyükleri temsilen siyah büyük bir taş oturtupta bir iş yapacakları zaman gidip o taşla istişare yapan yani danışan Türk geleneğini, saygı ve hürmetini ne yaptınız? Nerede kaybettiniz? Batı yani gavur kültürünü kimler nasıl bize aşıladı? Uyanın artık ve unutmayın ki bu gün yalnız bırakılan büyüklerinin cansız bedenlerini bulan evlatlar yarında sizin evlatlarınız sizin cansız bedenlerinizi bulacaklar!!! Ben az söyledim siz çok anlayın!!! Neredeeeeen Nereye!!!!.....

36
2
yanıtYanıtla
VAY UYANIKLAR:

Mesele ölüm oldu mu 59 yaşa yaşlı diyorsunuz fakat mesele emeklilik oldu mu 64 yaşa bilem genç diyorsunuz. Madem 59 yaşlıdır o zaman neden emekli olmuyor? SİZİ GİDİ UYANIKLAR,

27
1
yanıtYanıtla
geriatri:

Allah rahmet eylesin . Yakınlarına başsağlığı dilerim. Yalnız şunu belirtmek istiyorum , 59 yaş Yaşlılık için uygun bir yaş değil , 75 yaş üstü insanlara yaşlı denebilir.

25
3
yanıtYanıtla
yuh be yaaaa:

59 yaşında insan yaşlı olarak mı niteleniyor

19
3
yanıtYanıtla
tırcı osman:

bunda bi şey yok abi, demek ki pili bitmiş, demek ki sigortalı değilmiş o yüzden uzun yaşamış

2
20
yanıtYanıtla
REMZİ:

İnşallah sende terki dünya ettiğinde senide makaraya dolayan birileri olur.

yanıt2
yanıt0
46:

Allah rahmet eylesın yaslı ınsanları tek bırakmamak lazım

17
1
yanıtYanıtla
D:

Allah rahmet eylesin

16
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

59 Yaş yaşlı demek değildir, yaşlı 80 veya 90 yaşa denir. . . . Ayrıca emeklilik yaşını bi inceleyin. . . . Allah rahmet eylesin. . .

11
0
yanıtYanıtla
Fidel Castro:

Allah rahmet eylesin.

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title