Haberler

Düzce'de sağanak yağış 21 köyde taşkınlara neden oldu

Güncelleme:

Düzce'de etkili olan sağanak yağış, Kaynaşlı, Akçakoca, Cumayeri, Gölyaka ve Gümüşova ilçelerindeki 21 köyde dere yataklarında taşkınlara neden oldu. Köylerdeki evlerin bahçeleri ile giriş katları su altında kaldı, bazı köprüler de tedbir amaçlı geçici süreyle ulaşıma kapatıldı.

DÜZCE'de etkili olan sağanak kent merkezi, Kaynaşlı, Akçakoca, Cumayeri, Gölyaka ve Gümüşova ilçelerindeki 21 köyde dere yataklarında taşkınlara neden oldu.

Düzce'de dün başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak yağış bugün de etkisini sürdürdü. Kuvvetli yağışın ardından Akçakoca ilçesinde Hasançavuş, Kalkın, Nazımbey, Karatavuk ve Esmahanım; Cumayeri ilçesinde Taşlık, Avlayan, Gölyaka ilçesinde Yazlık, Zekeriya ve Yeşilova; Gümüşova ilçesinde Dereköy, Ardıçdibi, Elmacık ve Yıldıztepe; Kaynaşlı ilçesinde Üçköprü ve Darıyerimengencik ile merkeze bağlı Doğanlı, Muncurlu, Yeşilçam, Gündolaması ve Samandere köylerinde dereler taştı. Taşkın nedeniyle köylerdeki evlerin bahçeleri ile giriş katlarını su bastı. Bazı ekili alanlar da sular altında kaldı. Köylerdeki bazı köprüler de tedbir amaçlı geçici süreyle ulaşıma kapatıldı. Düzce İl Özel İdaresi ekipleri, bölgede taşkınların önlenmesi için iş makineleriyle çalışmalarını sürdürüyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumayeri Kaynaşlı Akçakoca Gölyaka Düzce Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title