Haberler

Düzce'de Belediyesi 120 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Düzce Belediyesi'nce geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet şöleni renkli görüntülere sahne oldu.

Düzce Belediyesi'nce geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet şöleni renkli görüntülere sahne oldu.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan program çerçevesinde sünnet ettirilen 120 çocuk belediye önünde toplandı.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile sünnet olan çocukların birlikte fotoğraf çektirmesinin ardından "Vosvos" olarak tabir edilen nostaljik otomobiller ile kent turu yapıldı.

Daha sonra Erguvan Tesislerinde devam eden ve davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği programa Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, il protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Sünnet olan çocukları ve ailelerini tebrik eden Vali Dağlı ve Belediye Başkanı Keleş, sünnet işlemlerini yapan Düzce Atatürk Devlet Hastanesi hekimlerine plaket takdim etti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş çocukların ve ailelerinin mutlu bir gün yaşadıklarını belirterek "Onların mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur. Ben hepsini etkinliğimize katıldığı için teşekkür ederim. Allah inşallah başka mürüvvetlerini de gösterir. Toplu Sünnet Şöleninde emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Programda. ayrıca çocuklar için eğlence gösterileri düzenlendi.

Protokol üyeleri sünnet olan çocuklara altın ve hediye takdim etti.

Kaynak: AA / Güncel

Yılmaz Özdemir Hüseyin Deniz Mehmet Keleş Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title