Haberler

Devir teslim töreninde ortalık karıştı! Eski başkan çiçek fırlattığı milletvekiline küfretti

Güncelleme:

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde belediye başkanlığı devir teslim töreninde eski belediye başkanı Birol Şahin ile MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül arasında tartışma çıktı. MHP'den ihracında haksızlık yaşandığını söyleyen Şahin, kendisini susturmak isteyen Akgül'e çiçek fırlatıp, "ş..efsiz." diyerek küfretti. Tarafların güçlükle sakinleştirilmesinin ardından devir teslim töreni gerçekleşti.

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde belediye başkanlığı devir teslim töreninde eski belediye başkanı Birol Şahin ile MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül arasında tartışma yaşandı.

MHP'DEN İHRAÇ SÜRECİNE DEĞİNİNCE ORTALIK KARIŞTI

MHP'den belediye başkanı seçilen Eftal Altundal, İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını almasının ardından devir teslim töreni için milletvekili Akgül ve MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu ile belediyeye geldi. A Milli Kadın Voleybol Takımı hakkında sosyal medyada yaptığı paylaşım nedeniyle Mart 2020'de MHP'den ihraç edilen eski Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, makamdaki devir teslim töreni sırasında yaptığı konuşmada, partisinden ihraç sürecine değindi.

Devir teslim töreninde ortalık karıştı! Eski başkan çiçek fırlattığı milletvekiline küfretti

MİLLETVEKİLİNE ÇİÇEK FIRLATIP KÜFRETTİ

Paylaşımının ardından gelen baskılar sonucu ihraç edildiğini savunan Şahin ile bu görüşüne itiraz eden milletvekili Akgül arasında tartışma çıktı. Yerinden kalkarak masadaki çiçeğe vuran ve sert sözlerle Akgül'e odadan çıkmasını söyleyen Şahin ile milletvekili, makamda bulunanlar tarafından sakinleştirildi.

Yeniden Refah Partisi adayı olarak girdiği seçimi kaybeden Şahin, sakinleştirilmesinin ardından görevi Altundal'a devretti.

Kaynak: AA / Güncel

Belediye Başkanlığı İsmail Akgül Milletvekili İsmail Akgül Birol Şahin Kaynaşlı Düzce Bolu MHP Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (34)

Ciwan:

Bunların tek derdi makam mevki yoksa halk umurlarinda bile değil

617
24
yanıtYanıtla
BozkurtTURK:

MHP ye yorumlarda saldıranlar, yunan bayrağı evinin önünde dalgalandığı Turklugun yerlere bile bile alındığında nerede bu ulkuculer demeyin... MHP yi biz hor gördük bunu hakettik deyin tamam mı

237
153
yanıtYanıtla
Siyah&Beyaz null:

Yunana gerek kalmadı Araplar bu ülkeyi çoktan istila etti sizin bu kuru yalan milliyetçilik ve vatan sevginizi kimse yemiyor artık...neden sesiniz çıkmıyor bay ülkücü bay vatansever

yanıt76
yanıt13
Kiliç Yurtsever:

O alçaklar hakaret etselerdi,Söz konusu vatan olunca,ülkücü her yerdedir,canınızı sıkmayın

yanıt6
yanıt35
Perwer:

Korkmana gerek yok. Öyle bir durumda yunanın neresine bayrak dikeceğimizi iyi biliriz. Sen rahat ol

yanıt26
yanıt9
BozkurtTURK:

Aynen aynen yaparsınız. ülkede milliyetçilik bittiği gün çocuklarınız Starbucks dan kalkar ve düşmana mukavemet gösterir siz öyle sanın Perwer ve siyah beyaz null

yanıt10
yanıt24
Perwer:

Bozkurt: Starbucks‘ta kimlerin zaman geçirdiğini bilmiyorum ancak bizim dünyaca ünlü kendi kahvemiz varken Starbucks veya Ubax, şu Bucks, o kafe ve şu cafe gibi kahveleri içmeyiz. Milliyetçiliğie gelince, ülkede sadece bir kesimin ırkçılık yaparak kullandığı bir kavram. İllede milliyetçilik diyorsanız, İslam milliyetçiliği olabilir.

yanıt17
yanıt3
bekir yapici:

BozkurtTÜRK, bir kibris gazisi olaralk senin gibi cakma milliyetcilere soruyorum yunanin tek mermi atmadan isgal ettigi belediye binasi kilise askeri garnizonlar insa ettigi ve abd´nin agir silahlarini yerlestirerek namlularin Türkiyeye cevirildigi 18 adalar hakkinda mhp´den bahceliden bir tek itiraz tepki geldimi cakma bozkurt ben 7 göbekten istanbulluyum ancak benim yanimda kürt alevi cerkez gürcü laz arnavurt bosnak kardesim bu ülke adina sehit oldu sence kim daha milliyetci dersin.

yanıt4
yanıt1
anti mizantropist:

Ey makam, şan ve şöhret sen ne tatlı vazgeçilmez bir şeysin!

303
12
yanıtYanıtla
Damla Sengul:

komedi resmen ortama bak.

237
17
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title