Haberler

Duvardan Düşen Taşların Altında Kalan Çocuk Hayatını Kaybetti

Kayseri'de bir okulun bahçesine girmek isteyen 9 yaşındaki çocuk, duvarın üzerindeki taşların başına düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Kayseri'de bir okulun bahçesine girmek isteyen 9 yaşındaki çocuk, duvarın üzerindeki taşların başına düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Oyun oynamak amacıyla Melikgazi Yeşil Mahalle'deki Hayriye Dabanoğlu İlköğretim Okulu'nun bahçesine girmeye çalışan 9 yaşındaki Ercan Özdemir, kapı kapalı olduğu için duvara tırmandı. Duvarın üstünde bulunan taşların üzerine yıkılması sonucu başından ağır yaralanan çocuk, yakınları tarafından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Okulun giriş kapısının yanındaki duvarlarının imarının sağlam yapılmadığını iddia eden amca Yılmaz Özdemir, "Arkadaşı ile birlikte oyun oynamak için bahçeye atlamak istemişler. Buranın başında bir görevli olması gerekiyor ama koymamışlar. Çocuklar, bahçenin kapısı kapalı olduğu için duvardan atlamış. Duvardaki taşlar çok özensiz yapılmış. Parmağınızla dokunsanız bile sallanıyor. Daha önce de bu duvar sökülüp tekrar yapılmış. Buranın normalde beton olması lazım ama yığma yapmışlar. Çocuk tırmanırken duvarın tepesindeki taşlar başının üzerine düşmüş. Taşlar çocuğunu başını ezip hayatına mal oldu. Buradaki yöneticilerin ve burayı imar edenlerin malzemeden çaldıkları görülüyor. Okul yönetimine dava açacağız" ifadelerini kullandı.

Hayatını kaybeden çocuğun cenazesi, Hacılar Merkez Cami Kebir'de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Okul yöneticilerinin ise olayla ilgili ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldüğü öğrenildi. Polis, olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ercan Özdemir Melikgazi Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title