Haberler

Dursun Çavuş Filmi 14 Martta Sinemalarda

Güncelleme:

''Dursun Çavuş'' sinema filmi çekimleri Adıyaman'da yapılmıştır.

Ali Engin'in yönetmenliğini yaptığı Dursun Çavuş sinema filminde Dondurmam Kaymak adlı sinema filmiyle ünlenen Turan Özdemir başrolde oynuyor. Dursun Çavuş filminin aynı zamanda senaryosunu yazan Ali Engin, Dursun Çavuş filminin sıcak bir Anadolu hikayesi olduğunu söylüyor. Dursun Çavuş filminin diğer oyuncuları ise Sinan Bengier, Burçin Abdullah, Perihan Savaş, Umut Oğuz, Oguzhan Yıldız, Seden Kızıltunç, Naci Taşdöğen, Ali Tutal, Yunus Bülbül, Selahattin Taşdöğen, Mahmut hekimoğlu, Bülent Polat, Çetin Yeltekin, Semra Sima ve Okan Özdil'in haricinde Adıyaman şehir Tiyatrosundan oyuncularda rol almaktadır.

Gerçek hikayeden yola çıkılarak hazırlanan filmin konusu söyle,1973 yıllarında Adıyaman'da yaşayan Dursun Çavuş postacılık yaparak geçimini sağlayan sade bir vatandaştır. Oğlu Abuzer'in belediye başkanı Reşat ağanın kızına aşık olması ile işler karışır, ağayla ters düşen Dursun çavuş karısı server ve arkadaşlarının gazına gelip emekliliği ister ve belediye başkanlığına adaylığını koyar. Seçim kampanyaları boyunca Dursun çavuş 'un yanından ayrılmayan binlerce Adıyaman'lı Dursun çavuş'un başkan olacağına kesin gözle bakarlar. Ama Dursun çavuş bir seçim oyununa gelmiştir. Ve sandıktan 3 oyla ayrılır.

Dursun Çavuş sinema filminin yapımını ise Evrensel Medya ve proses medya üstlenmiş bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dursun Çavuş Adıyaman Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title