Haberler

Dünya, Sürdürülebilir Verimlilik İçin Türkiye'de Buluşuyor!

16. Dünya Verimlilik Kongresi ve 2010 Avrupa Verimlilik Konferansı" Türkiye'de Yapılacak!

Milli Prodüktivite Merkezi (MPM)`nin ev sahipliğinde Kasım 2010 tarihinde Antalya'da gerçekleşecek "16. Dünya Verimlilik Kongresi ve 2010 Avrupa Verimlilik Konferansı" öncesi 12 Mayıs Çarşamba günü (bugün) saat 10:00'da İstanbul Ceylan Intercontinental Hotel'de basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya T.C Sanayi ve Ticaret Bakanı Sayın Nihat Ergün, Milli Prodüktivite Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Deryal ve Milli Prodüktivite Merkezi Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Araştırma ve danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra, eğitim, verimlilik ölçme ve izleme hizmetleri konularında çeşitli kurum ve kuruluşlara yönelik çalışmalar yürüten Milli Prodüktivite Merkezi (MPM)'nin ev sahipliğinde ve Kasım ayında Antalya'da düzenlenecek "16. Dünya Verimlilik Kongresi ve 2010 Avrupa Verimlilik Konferansı"ı öncesi İstanbul'da 12 Mayıs Çarşamba günü (bugün) Ceylan Intercontinental Hotel'de basın toplantısı gerçekleşti.

T.C Sanayi ve Ticaret Bakanı Sayın Nihat Ergün ve Milli Prodüktivite Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Deryal'in ev sahipliğinde düzenlenen basın toplantısında konferansın 2010 yılı temaları olan;

Sürdürülebilir Verimlilik

Yeni Verimlilik Yaklaşımları

Küresel Krizler ve Verimlilik

Verimlilik İçin Köprüler Oluşturmak

İşletme Düzeyinde Verimlilik: En İyi Uygulamalar konu başlıklarına değinildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title