Haberler

Dünya Liderleri Arasında Bir Türk: Gülay Barbarosoğlu

Güncelleme:

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu, ABD Foreign Policy Association tarafından düzenlenen Dünya Liderlik Konferansı'nda eğitim odaklı bir konuşma yapacak.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu, ABD Foreign Policy Association tarafından düzenlenen Dünya Liderlik Konferansı'nda ( World Leadership 2013 ) eğitim odaklı bir konuşma yapacak. Türkiye'den katılan tek konuk olan Prof. Dr. Barbarosoğlu, dünyanın dört bir yanından konferansa katılan seçkin konuklara Harvard Club'ta hitap edecek.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu, Foreign Policy Association tarafından düzenlenen World Leadership 2013'e konuşma yapmak üzere davet edildi.

20 Eylül, Cuma günü saat 12:00'de New York Harvard Club'ta düzenlenecek öğle yemeğinin konuk konuşmacısı olacak Barbarosoğlu, konuşmasında dünyada sosyo-ekonomik gelişim ve büyümede eğitimin rolü ve Türkiye'de eğitimin toplumsal gelişime etkisine değinecek. ABD'nin önemli dış politika kurumlarından biri olan Foreign Policy Association tarafından Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na paralel olarak düzenlenen World Leadership Forum'un bu yılki ana teması "Büyüyen Global Ekonomi" olacak. Barbarosoğlu ekonomi ile eğitim arasındaki ilişkiyi ele alacağı konuşmayla, konferansa Türkiye'den katılan tek konuk olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gülay Barbarosoğlu Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title