Haberler

Dünya Kadınlar Günü'nde Lezzet Şöleni

Güncelleme:

Filiz; bu yıl Dünya Kadınlar Günü'nde makarna severler ve kadınlar için çok özel sürprizler hazırladı.

Filiz ve Ebru Omurcalı'dan Dünya Kadınlar Günü'nde lezzet şöleni...

Türkiye'nin vazgeçilmez lezzeti Filiz Makarna, 7 - 8 Mart tarihlerinde Beylikdüzü Migros AVM ve Carrefour İçerenköy AVM'de eğlenceli aktiviteleri ve şef Ebru Omurcalı'nın hazırladığı birbirinden özgün makarna tarifleriyle kadınlara lezzet dolu bir gün yaşattı.

Geleneksel Türk mutfağının temsilcisi, sevilen makarna markası Filiz; bu yıl Dünya Kadınlar Günü'nde makarna severler ve kadınlar için çok özel sürprizler hazırladı. 7 - 8 Mart tarihlerinde Beylikdüzü Migros AVM ve Carrefour İçerenköy AVM'de ziyaretçiler hem Ebru Omurcalı'nın elinden geleneksel ve modern tatların birleştiği enfes makarnalar yedi, hem de eğlenceli aktivitelerle dolu keyifli bir gün geçirdi. Filiz ürünlerinden toplam 5 TL tutarında alışveriş yapanlar etkinlikte çeşitli hediyeler kazanma şansına sahip oldular.

Filiz, iki gün süren Dünya Kadınlar Günü'ne özel etkinliğiyle tüm kadınlara ve makarna severlere unutulmaz bir gün yaşatırken, etkinlik sonunda 40 kişiye de Filiz Makarna ve şef yazar Ebru Omurcalı işbirliğinde hazırlanan ve raflardaki yerini kısa bir süre önce alan Makarnanın Kitabı, Ebru Omurcalı imzasıyla hediye edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ebru Omurcalı Beylikdüzü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title