Haberler

Dünya Burun Şampiyonunun Eşi Öldü

Güncelleme:

Uzun burnu ile Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na giren Mehmet Özyürek'in cilt kanseri hastası eşi yaşamını yitirdi.

Uzun burnu ile Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na giren Mehmet Özyürek'in cilt kanseri hastası eşi 71 yaşındaki Müşerref Özyürek, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Yaklaşık 4 ayı aşkın süredir Artvin Devlet Hastanesi'nde cilt kanseri tedavisi gören, ayrıca böbreklerinde kist olan ve kalp rahatsızlığı da bulunan Müşerref Özyürek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve dün gece vefat etti. Uzun burnu ile Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na giren Mehmet Özyürek'in eşi 1 çocuk annesi Müşerref Özyürek, bugün Artvin Merkez Cami'nde öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Orta Mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Mehmet Özyürek 1997 ve 2000 yıllarında Rize'de yayın yapan Çay Tv'nin düzenlediği Altın Burun yarışmalarında 8.8 santimlik burnu ile birinci olmuş, ardından dünyanın en uzun burnuna sahip olması nedeniyle de Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na girmişti. - Artvin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Artvin Merkez Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title