Haberler

Dündar, Türkiye Şampiyonu Tenisçiyi Ödüllendirdi

Güncelleme:

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 28-29 Ocak tarihleri arasında düzenlenen İşitme Engelliler Tenis Türkiye Şampiyonası'na Türkiye'nin çeşitli illerinden 24 tenisçi katıldı.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen 'İşitme Engelliler Türkiye Tenis Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan Emir Vatansever, mutluluğunu Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile paylaştı.

Ankara, Antalya, Bursa, Muğla, Malatya, Samsun, İzmir, İstanbul, Fethiye, Osmaniye'den gelen sporcular, Tek Erkekler-Tek Bayanlar, Çift Erkekler-Çift Bayanlar, Karışık Çiftler, Tek Küçük Erkekler kategorilerinde korta çıktı. Şampiyonada mücadele eden Osmangazi Belediyespor Kort Tenis Takımı'ndan Emir Vatansever, küçük tek erkeklerde Türkiye Şampiyonu olarak milli takıma girmeye hak kazandı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, başarılı tenisçiyi tebrik ederek çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Başkan Dündar, "Osmangazi Belediyespor'un sporcusu Emir Vatansever, İşitme Engelliler Türkiye Tenis Şampiyonası'nda şampiyon olarak bizlere büyük bir gurur ve mutluluk yaşattı. Emir, çok özel bir yetenek. Şuan kendisi için hazırlanan özel antrenman programı ile Avrupa ve Dünya Şampiyonaları'na hazırlanıyor. İnşallah uluslar arası şampiyonalarda da başarılar elde ederek ülkemizi en iyi şekilde temsil eder. Kendisinden beklentimiz büyük. Osmangazi Belediyesi olarak, tesisleşme konusunda Türkiye'nin en önemli belediyelerinden biriyiz. Farklı branşlarda en yeni ve en modern tesisleri Bursa'mıza kazandırıyoruz. Bu yatırımların karşılığını da sporcularımızın elde ettiği başarılar ile alıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Dündar Türkiye İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title