Haberler

Tartışan Adana Valisi ve Belediye Başkan Vekili Bayramlaştı

Güncelleme:

Adana'da, dün çelenk koyma töreninde rozet yüzünden tartışan Vali Hüseyin Avni Coş ile Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, bugün halkı selamladı.

Adana'da, dün Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen çelenk koyma töreninde isim yazılı rozet ve bayrak dağıtımı yüzünden tartışan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ile Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, bugün bayramlaşıp halkı selamladı.

DÜN TARTIŞMIŞLARDI

Adana Valiliği'nin organizasyonuyla Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu öncesi dün "Zihni Aldırmaz Büyükşehir Belediye Başkanı" yazılı rozet ve bayraklar dağıtılması, Vali Hüseyin Avni Coş'un tepkisine neden olmuş, Aldırmaz ve Coş bu nedenle tartışmıştı.

Bugün ise Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Adana Valiliği'nde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

BAYRAMLAŞTILAR

Aldırmaz törene gelerek Vali Coş ile bayramlaştı. İkili daha sonra Uğur Mumcu Meydanı'nda yapılan bayram törenine katılarak halkı selamladı. Coş, törende yaptığı konuşmada; lafla, sözle değil icraatla ülkeye hizmet edilmesi gerektiğinden bahsetti. Yaklaşık 2 saat süren törende hiç konuşmayan Coş ve Aldırmaz, geçit töreni sırasında da yaklaşık 30 dakika yan yana halkı selamladı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Avni Coş Adana Valiliği Zihni Aldırmaz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title