Haberler

Dülük'te Lale Devri" Konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması Başladı

Şehitkamil Belediyesi ile GİFSAD işbirliğinde yapılan "Dülük'te Lale Devri" konulu 4. Geleneksel Ulusal Fotoğraf Yarışması başladı.

Şehitkamil Belediyesi ile GİFSAD işbirliğinde yapılan "Dülük'te Lale Devri" konulu 4. Geleneksel Ulusal Fotoğraf Yarışması başladı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Fotoğraf konusuna gönül vermiş, Şehitkamil'in tanıtımına katkı sağlayacak herkesi yarışmamıza katılımcı olarak bekliyoruz" dedi.

Dülük Tabiat Parkı'nın ulusal ve uluslararası bilinirliğini arttırma amacıyla 4.'sü gerçekleştirilen geleneksel fotoğraf yarışması başladı. Her yıl yoğun ilgiyle yapılan yarışmanın son başvuru tarihi 1 Mayıs 2019. Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep İpekyolu Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFSAD) işbirliğinde organize edilen yarışmaya ücretsiz katılım sağlanabiliyor.

"Daha çok kişi tarafından görünmesi için yapıyoruz"

"Dülük'te Lale Devri" konulu 4. Geleneksel Ulusal Fotoğraf Yarışmasına ilişkin açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Dülük Tabiat Parkımız, her yıl olduğu gibi bu yıl da rengarenk lalelerle süslendi. 25 farklı türden yaklaşık 150 lale soğanını geçtiğimiz kasım ve aralık aylarında toprağa ekmiştik. Bugün ektiğimiz soğanların birbirinden güzel renklerinden oluşan manzarayı seyrediyoruz. Ortaya çıkan doyumsuz manzaranın daha çok kişi tarafından görünmesi için 4.'sünü gerçekleştirdiğimiz fotoğraf yarışmasını bu yıl yine Gaziantep İpekyolu Fotoğraf Sanatı Derneği ile yapıyoruz. Fotoğraf sanatçılarının objektifiyle fotoğraf sanatının gelişimine ve yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmak, amatör veya profesyonel fotoğrafçıların fotoğrafa ilgisini arttırabilmek, aynı zamanda fotoğraf severleri Gaziantep Dülük Tabiat Parkının eşsiz güzelliği ile buluşturmak ve fotoğraf sanatı açısından Şehitkamil'i cazibe merkezi haline getirme amacını taşıyoruz. Dülük Tabiat Parkının fotoğraflanmasını sağlayarak, ulusal ve uluslararası arenada bilinirliğini arttırmak, uluslararası platformlarda Gaziantep'i temsil edecek nitelikte fotoğraf sergileri oluşturmayı hedefliyoruz. Fotoğraf sanatının yaygınlaştırılması amacıyla fotoğraf makinası olan, olmayan herkesin yarışmaya katılımını desteklemek amacıyla çözünürlük, kenar uzunluğu gözetmeksizin cep telefonu veya mobil cihazlar ile çekilen fotoğraflar kabul edilecek ve 'Mobil Fotoğraf Özel Ödülü' ile ödüllendireceğiz. Yarışmaya katılım ücretsiz olacak. Yarışma neticesinde 1.'ye 3 bin TL, 2.'ye 2 bin TL, 3.'ye bin TL, mobil fotoğraf özel ödülü bin TL, 6 kişiye 500 TL mansiyon ödülü ve plaket verilecek. Ortaya çıkan eserlerden sergilenecek 60 adet fotoğraf için 200 TL ödül verilecek. Fotoğraf konusuna gönül vermiş, Şehitkamil'in tanıtımına katkı sağlayacak herkesi yarışmamıza katılımcı olarak bekliyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şehitkamil Lale Devri Gaziantep Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title