Haberler

Düğünlerini Bırakıp Kılıçdaroğlu'nu Karşıladılar

Muğla'da, bir dizi incelemelerde bulunup açılış yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yatağan ilçesinde bir sürprizle karşılaştı.

Muğla'da, bir dizi incelemelerde bulunup açılış yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yatağan ilçesinde bir sürprizle karşılaştı. Yatağan'da dünya evine girmek için düğün yapmakta olan gelin Bahtiyar Yılmaz düğünü bırakıp gelinliği ile Kılıçdaroğlu'nu karşılamaya gitti. Damat Timur Yılmaz ile gelin Bahtiyar Yılmaz'ı karşısında gören CHP Lideri Kılıçdaroğlu, geline 100 TL takıp gelin ve damatla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muğla'nın Milas ilçesindeki temaslarının ardından Yatağan ilçesi Yeşilbağcılar beldesine geçen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 9 ay sonra kapanacak olan beldenin yeni yaptırılan belediye hizmet binasının açılışını yaptı. Kömür rezervleri üzerinde kurulu olduğu için istimlak edilen ve yeni yerleşim yerine taşınan Yeşilbağcılar beldesini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, 9 ay sonra kapanacak olan Yeşilbağcılar Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Anıtı ve belediye hizmet binasının açılışını yaptı. Yeşilbağcılar Belediye Başkanı Ertaf Cicili'den istimlak nedeni ile yeni yerleşim alanına taşınan belde hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu'nu, Yatağan'a bağlı Turgut ve Bozarmut beldelerinin AK Partili belediye başkanları da karşıladı ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yeşilbağcılar beldesindeki anıt ve belediye hizmet binası açılışının ardından Yatağan Belediyesi tarafından 135 bin lira bedelle kamulaştırılan ve yaklaşık

500 bin TL bedel ile

restore ettirilen Atatürk Kültür Evi'nin açılışı yapıldı.

GELİN VE DAMAT DÜĞÜNÜ BIRAKIP KILIÇDAROĞLU'NU KARŞILADI

Atatürk Kültür Evi açılışı için Yatağan'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, düğünlerini bırakarak gelen gelin ve damat karşıladı. Çiçeklerle kendisini karşılayan damat Timur (23) ve gelin Bahtiyar Yılmaz çiftine 100 TL takan Kılıçdaroğlu, genç çiftle hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra tören alanında halka seslenen Kılıçdaroğlu, elektrik kesintisi nedeniyle konuşmasını alana gelen seçim otobüsünün ses sistemi ile gerçekleştirebildi. Çözüm sürecine ve hükümete yönelik eleştirilerini sürdüren CHP lideri Kılıçdaroğlu, daha sonra Muğla Belediyesi Arıtma Tesisi ve CHP Muğla İl binasının açılışına katılmak üzere Muğla'ya gitti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Kemal Kılıçdaroğlu Yeşilbağcılar Yatağan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title