Haberler

Düğünlerde Silah Atılmasına Karşı Projeye Ödül

Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar ile Yahşihan ilçe Kaymakamlığı tarafından yürütülen 'Düğünlerde Silah Atmayalım Hayatları Karartmayalım' projesi, Umut Vakfı tarafından ödüle layık görüldü.

Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar ile Yahşihan ilçe Kaymakamlığı tarafından yürütülen 'Düğünlerde Silah Atmayalım Hayatları Karartmayalım' projesi, Umut Vakfı tarafından ödüle layık görüldü.

İstanbul Taksim The Marmara Otel'inde düzenlenen 28 Eylül Bireysel Silahsızlanma Günü etkinliğinde, Umut Vakfı tarafından Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen ve Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar'ın uyguladıkları 'Düğünlerde Silah Atmayalım Hayatları Karartmayalım' projesine, 'Bireysel Silahsızlanmaya Destek ve Katkı' ödülü verildi. Emniyet Müdürü Onar ile Kaymakamı A. Ferhat Özen adına sunulan plaketi proje koordinatörü Serdar Tomaç teslim aldı.

Projenin uygulanmasında ilçe jandarma komutanlığı, ilçe emniyet müdürlüğü, muhtarlar ve vatandaşların aldıkları etkin görevleri en iyi şekilde yerine getirdikleri belirtildi. - Kırıkkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Umut Vakfı Kırıkkale İstanbul Yahşihan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title