Haberler

Dr. Turgay Bozoğlu: AKP İktidarı Halkımızı Kandırıyor

CHP İzmir Birinci Bölge Milletvekili Adayı Dr. Turgay Bozoğlu seçim çalışmaları kapsamında Balıklıova'yı ziyaret etti.

Bozoğlu, 13 Haziranda CHP'nin iktidar olmasıyla ülkenin rahat bir nefes alacağını ve hayata geçirilecek Aile Sigortası Projesi kapsamında geliri olmayan ailelere en az 600 lira yardım yapılacağını söyledi.

Aydınlık yarınlar İçin CHP İktidara Gelmelidir

Turgay Bozoğlu İzmir'in gözbebeği denizine sahip Balıklıova'yı ziyaret etti. Balıklıovalıların yakın ilgisiyle karşılanan Bozoğlu, CHP'nin projelerini anlattı. CHP İzmir Milletvekili Adayı Bozoğlu, 'Ülkemizin, Cumhuriyetimizin ve çocuklarınızın için, sizden oy istiyorum. Aydınlık yarınlar için CHP iktidara gelmelidir' dedi.

Yoksulluğu Bitireceğiz

Aile Sigortası kapsamında yoksul ailelere güvence sağlanacağını belirten Bozoğlu, 'Türkiye'de hiçbir aile yoksulluk içerisinde yaşamayacak. Geliri olmayan ailelere Aile Sigortası kapsamından yardım yapılacak. Ödenecek tutar en az 600 lira olacak. Çocuk, yaşlı ve engelli sayısına göre verilecek yardım 1.250 liraya kadar çıkabilecek." dedi.

Aile Sigortasından faydalanacak ailelerdeki kadınların banka hesabına paraların yatırılacağını belirten Bozoğlu, "Sosyal Devletin koruması altındaki kadın ve ailesi, dağıtılan makarna ve bulgura muhtaç olmayacak. Böylece yoksul insanların onuru da korunacak ve onlar hiç kimseye muhtaç olmayacak" diye konuştu.

12 Haziranda AKP Sandığa Gömülecek

Projeleriyle halkın umudu haline geldiklerine vurgu yapan Dr. Turgay Bozoğlu, şunları söyledi; "Biz projelerimizle yoksulluğu ortadan kaldırma sözü verirken, iktidar halkı kandırmaya ve avutmaya çalışıyor. Ancak bu halk, 12 Haziran'da AKP iktidarıyla birlikte yolsuzluğu ve yoksulluğu da ortadan kaldıracak

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title