Haberler

Dombra'yı Seslendiren Uğur Işılak'tan 'Belediyeden 1 milyon 200 Bin TL Bütçe Aldı' İddiasına Yanıt: Bunlar Utanmaz Adamlar

Güncelleme:

Dombra'yı seslendiren türkücü Uğur Işılak, 'belediyeden 1 milyon 200 bin TL bütçe aldı' iddialarına cevap olarak "Birkaç gazeteci dolaşıma sokmuş. Utanmaz adamlar bunu, benim aldığım paraymış gibi lanse ediyorlar" dedi.

FOX TV spikeri İsmail Küçükkaya'nın "Belediyeden 1 milyon 200 bin TL bütçe aldı" iddiasına ilişkin açıklama yapan UğurIşılak, "Benim bağlı bulunduğum şirketin, bir belediyeye kestiği faturayı, ilkesi yalan dolan olan birkaç gazeteci dolaşıma sokmuş. Utanmaz adamlar bunu, benim aldığım paraymış gibi lanse ediyorlar" dedi.

"HADDİ DEĞİL"

Uğur Işılak, Sabah gazetesinden Ömer Karahan'a konuştu.

"Nasıl ki, bir topçunun, popçunun, oyuncunun, yazarın, gazetecinin kazancını denetlemek benim haddim değilse, benim standardımı belirlemek de üç-beş gazeteci müsveddesinin haddi değil" ifadesini kullanan Işılak, devamında şunları kaydetti:

FATURANIN DETAYLARI

"Bu fatura; program için frekans sağlayan televizyon kanallarına, benim dışımda konser yapmış olan sekiz sanatçı arkadaşa, yapım şirketine, orkestranın 30 günlük sahne, konaklama, ulaşım ve benzeri masraflarına, teknik ekibe ve bütün prodüksiyon çalışanlarına tek kalemde kesilmiştir. Aslında böylesi yayın organizasyonlarında bütçenin nasıl yönetildiğini bilmemeleri işten bile değil."

Dombra'yı Seslendiren Uğur Işılak'tan 'Belediyeden 1 milyon 200 Bin TL Bütçe Aldı' İddiasına Yanıt: Bunlar Utanmaz AdamlarUğur Işılak

'MUHALİF CEPHENİN BUNU HAZMEDEBİLMESİ KOLAY DEĞİL'

"Beni sürekli hedef alıyorlar. Aynı ideal etrafında bir araya gelip heyecanı diri tutmak kolay iş değil" diyen Işılak, şöyle devam etti:

Bunun için güçlü lider, sağlam doktrin ve etkili söylemler gerekir. Benim fonksiyonum daha çok söylem boyutundadır. 'Dombra', Türk siyaset tarihinde hiçbir eserin bırakmadığı etkiyi bıraktı. 7'den 70'e herkesin farklı bir yönüyle hislerine tercüman oldu. Dört yıldır meydanlarda binlerce defa çalmasına rağmen, insanlar aynı aşk ve iştiyakla dinliyorlar bu eseri. 'Dombra', bütün seçimlerde Edirne'den Kars'a, Avustralya'dan Almanya'ya, Azerbaycan'dan Kazakistan'a kadar bir zafer türküsü oldu. Tabii ki muhalif cephenin bunu hazmedebilmesi kolay değil. Acıları çok büyük, yaraları çok derin. Şifalar diliyorum hepsine.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İsmail Küçükkaya Uğur Işılak Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

KONYALI HACI CAV CAV:

DOMATES SOĞAN ALAMIYORUZ ETiN NE OLDUĞUNU UNUTTUTK BU PARAZiTLER DE DOYMAK NEDiR BiLMiYOR

28
10
yanıtYanıtla
hadi baaa:

Konyalı sahte hacı hav hav ; keşke ölsen de dünya bir kuyruklu yalancıdan kurtulsa. Kuyruklu yıldızdan daha tehlikelisi senin gibi kuyruklu yalan söyleyenlerdir.

yanıt3
yanıt10
dogrulaR:

YARIM TÜRK PEKİ BU YORUMU NE İLE YAZDIN DUMANLAMI ARKADASININ TELEFONUNU ÖDÜNC MÜ ALDIN ?YALANINI MİKİM 2000 TL ALIYORMUS 1000 TL KIRAYA GİDİYORMUS ET YİYORMUS ULAN KALAN 1000 TL 100 TL ELEKTİRİK 100 TL SU 100 DOGALGAZ DİYELİM BU FATURLARIN COK USTU GELİYOR AMA HADİ AZ YAZALIM 700 KALIR EVLİ İSEN COCOUGUN OLMASIN İKİ KİŞİYE 700 YANİ KİŞİ BASI 350 TL KALIYOR GUNLUK KISI BASI 11 TL KALIYOR AFIYET OLSUN YIGEN BİRAZDA BANKAYA PARA AT FAZLA ET YEME GUNLUK 11 TL COK PARA :

yanıt12
yanıt4
KONYALI HACI CAV CAV:

SAYIN ABLER SAYIN ABLALAR BU YORUM INTERNET CAFEDEN YAZILIYOR, EVDE YOK, TELEFON 6 YILLIK İŞSiZiM, SAKAL BIRAKIP BUNLARA UYSAK BiZDE MALI GÖTÜRÜRÜZ, HA TABiKi BiRDE ANKARADA DAYIN OLACAK. AMA YAPAMIYORUZ. BiZDE ALLAH KORKUSU VAR.

yanıt9
yanıt2
YARGIÇ:

TAM TÜRK 2000 MAAŞ ALIP 1000 LİRA KİRA VERİP ET YİYORUM DEMİŞİN YEDİN BAŞKA BİŞEY OLMASIN

yanıt8
yanıt1
ACINASI HALLER 2018:

ya bu adamı da sanatçı yaptılar ya daha bişey demiyorum

20
18
yanıtYanıtla
İSİM:

Dombra sana ait değil.

23
9
yanıtYanıtla
Ali Er:

Uğur geylani ışılak Dombra sana ait değil. Sen seni tanıtan Ülkücü camiayı bırakıp gittin. Şimdi millete ahlak dersi veriyorsunYersen.

16
14
yanıtYanıtla
KONYALI HACI CAV CAV:

EVET SiZiN ALDIKLARINIZ ZATEN GEMi DEĞiL GEMICiK PARA DA DEĞiL PARACIK

21
7
yanıtYanıtla
HOROZ DEDE:

YAVUZ BiNGÖL ALiŞAN UĞUR IŞILAK HÜLYA KOÇYiĞiT VE BENZERLERi BAL TUTAN PARMAK YALIYORLAR

15
10
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title