Haberler

Kurtlar Vadisi Oyuncusu, Dolandırıcılık Çetesinin Lideri Çıktı

Güncelleme:

Diyarbakır merkezli 4 ilde, yurt dışında yaşayan vatandaşların hesaplarından milyonluk vurgun yaptıkları gerekçesiyle tutuklanan 9 kişilik çete liderinin, Kurtlar Vadisi dizisinde doktor rolünü oynayan Hüseyin K. olduğu ortaya çıktı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, geçen hafta, yurt dışında yaşayan vatandaşların hesaplarındaki paraları usulsüz icra takibi ve sahte belgelerle kendi hesaplarına aktaran kişilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi'nin oyuncusu Hüseyin K. da bulunuyor.

12 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Diyarbakır merkezli İstanbul, İzmir ve Gaziantep'te yapılan eş zamanlı baskınlarda, 12 kişi gözaltına alındı. Diyarbakır'da emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 9'u tutuklandı.

Dolandırıcılık Çetesinin Lideri Dizi Oyuncusu Çıktı

ÇETENİN LİDERİ DİZİ OYUNCUSU ÇIKTI

Tutuklananlardan, çetenin lideri olduğu iddia edilen Hüseyin K.'nın, dizi oyuncusu olduğu ortaya çıktı. Hüseyin K.'nın, bir dönem izlenme rekorları kıran bir dizide doktor karakterini canlandırdığı belirtildi. Hüseyin K.'nın, 2014 yılında sahibi olduğu şirketin battığını öne sürüp, yaklaşık 20 milyon lira ile ortadan kaybolduğu ifade edildi.

Dolandırıcılık Çetesinin Lideri Dizi Oyuncusu Çıktı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Diyarbakır Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (39)

GÜLTEPELİ:

DÜRBÜNLÜ denen denyo İZMİRLİ adıyla yorumlar yapıyordu. ilk o bana bulaştı. bir gün ona öyle bir yorumlar yaptım ki kendine gelemedi. dünde fena kitledim otoban çocuğuna kendine gelemedi. Onun bana takıntısı geçmişten geliyor o nedenle İZMİRLİ adıyla yorum yapamıyor değişik adlarla bana yazılıyor. istediğin yorumcu adıyla yazıl yandan yemiş süt oğlanı sana her zaman kitlerim kendine gelemezsin.

7
15
yanıtYanıtla
GÜLTEPELİ:

DOKTOR CİVANIM Ben boşları dolduruyorum boş olmam imkansız. Cehenneme odun olacağımla ilgili sana vahiy mi geldi sen mi karar veriyorsun. .

yanıt2
yanıt10
GÜLTEPELİ:

DOKTOR CİVANIM Dinden imandan bahsediyorsan sakın tanımadığın bilmediğin hatta tanıdığın fark etmez Cennetliksin veya Cehennemliksin diye kesin söz söyleme. Kul kula namazını kılıyor musun orucunu tutuyor musun gibi sorular bile soramaz. Senin sevmediğin bir kulu ALLAH seviyorsa nasıl olacak. .

yanıt5
yanıt10
UZUN ÇAVUŞ:

Gültepeli aynen yazdığına katılıyorum kul kula dini vecibelerini yerine getiriyor musun diye sorma hakkına sahip değildir. Son yazın hoşuma gitti senin sevmediğin kulu ALLAH seviyorsa aynen katılıyorum. .

yanıt3
yanıt1
ADNYZNK:

valla ne haliniz varsa görün beni karıştırmayın aşağıdaki doktor civanımda dürbünlü sizin yüzünüzden okey taşı yedim akıllı olun la malaklar. bir susun

yanıt0
yanıt1
Dursun:

Bu adam 2014 yılında Hedefonline isimli foreks şirketiyle de bizi dolandırmıştı defalarca şikayet etmemize rağmen hiç bir savcı dava açmadı... İzmir cumhuriyet savcılığında da çeteye ortak çalışanlar olabilir dikkate almanızda fayda var

11
0
yanıtYanıtla
İsmail Karaköy:

Gösterin bu tıp insanlarının yüzünde bizde dostumuzu düşmanımızı yanı hırsızımızı tanıyalım ki ona göre hareket edelim. . .

11
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Ben hayatımda filim izlemedim,,,Çünkü oyuncuların özel hayatları,,rezilliklerle dolu,,ben onların nesine inanacağım,,,onlardan neyin dersini alacağım,,önce onlar kendi hayatlarını düzene koysunlar.

10
1
yanıtYanıtla
futbolcu:

film izlemeyen adammı olur . . ilk görüyorum. . dünyada bir bir çeşit film var. . hiç birini begenmedin gercege dayalı çok ögretici hayat hikayeleri vr. . abi sen nerde yaşıyon. . ac interneti izle gör çok şey kacırdım diyeceksin. .

yanıt0
yanıt3
ADNYZNK:

valla ne halleri varsa görsünler. senin kadar salak bir yorumcu görmedim senin yüzünden pişti yapamadın la

yanıt0
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title