Haberler

Doğu Perinçek'i çileden çıkaran "İngiliz ajanı mısın?" sorusu! Hakaret edip canlı yayını terk etti

Güncelleme:

Emekli MİT görevlisi Mehmet Eymür'ün "O İngiliz istihbaratına çalışıyor, ABD'nin de adamı" dediği Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, canlı yayında kendisine bu iddianın sorulması üzerine çılgına döndü. Eymür'e hakaret edip, programın sunucusuna da "Sen Atatürk'e İngiliz ajanı mısın diye sorabilir misin ya. Siz alet olmuşsunuz" tepkisini gösteren Perinçek, tartışmanın devam etmesi üzerine yayını terk etti.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Flash TV'de gazeteci Orhan Uğuroğlu'nun konuğu oldu. Uğuroğlu konuğuna, eski MİT yöneticisi Eymür'ün "Perinçek İngiliz istihbaratıyla Amerikalıların adamıdır; ordu ve MİT'te adamları var" iddiasını sordu.

"SEN ATATÜRK'E İNGİLİZ AJANI MISIN DİYE SORABİLİR MİSİN YA?"

Sorunun üzerine Perinçek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk hakkında da İngiliz ajanı iddiaları olduğunu hatırlatarak "Sen Atatürk'e İngiliz ajanı mısın diye sorabilir misin ya. Siz alet olmuşsunuz. Sizin gibi adamlar da Atatürk'e bu tür iftiraları tekrar ederek..." diye konuştu.

SUNUCUDAN "HAKARET EDİYORSUNUZ" TEPKİSİ

Uğuroğlu, "Hakaret ediyorsunuz" diyerek itiraz edince devam eden tartışma üzerine Perinçek yayını terk etti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Doğu Perinçek Mehmet Eymür Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

bekir yapici:

ben 67 yasindayim siyasetci ve politikacilarin sözlerine inanmadigim ve güvenmedigim icin parti tutmam ama devamli Türk siyasetini siyasetcilerini takip ederim yillardir defalarca parti adini ve istikametini degistiren bu adamin neci oldugunu gercek rengini ve neyi savundugunu cözemedim bir gün atatürkcü ulusalci ertesi gün ruscu maocu veya dinci olabilen bu sahis her devirde oy ve devlet yardimi almamasina ragmen hep bir sekilde siyasetin icinde oldu darbeler bile onu durduramadi.

132
14
yanıtYanıtla
ferfer :

seçimlerde yüzde 1in altında oy alan bir partinin başkanı ama tv kanallarından hiç eksik olmuyo bundan ne çıkarınız varki???

99
9
yanıtYanıtla
Adem birinci:

Adam siyasetten hiç anlamıyor!!

86
9
yanıtYanıtla
Reklam Fragman:

bu adam tam bir soru işaret

79
8
yanıtYanıtla
Fakır:

suçluların sesi çok çıkar

79
2
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Kemal Sunal'ın Tokatçı filmi hep aklıma geliyor nedense

29
2
yanıtYanıtla
ADANALI :

abdulhamidi savunmuş mu savunmamış mı şimdi

2
0
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

Eymur doğru söylüyor. Perinçek yaramaz adam tehlikeli birisi

1
1
yanıtYanıtla
Murat ÇAMUR:

doğu bey yılardır bir kazmaya sap olamadı gitti boşa geçen bir ömür.

1
0
yanıtYanıtla
Veysel :

Doğu Perinçek'e en çok korktuğu soruyu yöneltmiş.Bravo.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title