Haberler

Doç.Dr. Lütfü Savaş, Kansu Köyünü Ziyaret Etti

Güncelleme:

Doç.Dr. Lütfü Savaş, birlik, beraberlik ve dayanışma toplantıları kapsamında Altınözü İlçesine bağlı Kansu Köyünü ziyaret etti.

Kansu Köyü Muhtarı Fadıl Akyol ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hacıpaşa Belediye Başkanı Faruk Fansa, Antakya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Çaparali, Belediye Meclis Üyesi Necdet Bök, Altınözlüler Derneği Başkanı Ömer Kuday, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve üyeleri ile Kansu Köyü sakinleri katıldı.

Kansu Köyü Muhtarı Fadıl Akyol yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Antakya Belediye Başkanı sayın Doç.Dr. Lütfü Savaş ve beraberindeki heyetin köyümüze yapmış olduğu bu ziyaret bizleri oldukça sevindirdi" dedi.

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, birlik, beraberlik ve dayanışma toplantıları çerçevesinde düzenlenen bu toplantıların ilimiz açısından oldukça faydalı olduğunu hatırlatarak, "19 ay önce başladığımız birlik, beraberlik ve dayanışma toplantıları sayesinde oldukça mesafe aldık. Yapılan bu toplantılar ile birliğimizi, dirliğimiz, kardeşliğimizi bozmak isteyen bir takım yerlere gerekli cevabı vermiş olduk. Hatay üzerinde oyun oynanmasına asla fırsat vermememiz gerekir. Ecdatlarımızın miras olarak emanet ettiği birlikteliğimiz, kardeşliğimiz gelecek kuşaklara aynen yansıtılmalıdır. Bu konuda Hatay insanına büyük görev düşüyor" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hacıpaşa Altınözü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title