Haberler

Diyarbakır Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Diyarbakır'da

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Diyarbakır'da (2)MALKOÇ ESKİDEN AZMI SAKLADINIZ KÜRTÇÜ KASETLERİDiyarbakır'da, Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Cumali Atilla ile Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre'yi ziyaret eden Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç daha sonra bir otelde kanaat önderleri ile...

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Diyarbakır'da (2)

MALKOÇ ESKİDEN AZMI SAKLADINIZ KÜRTÇÜ KASETLERİ

Diyarbakır'da, Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Cumali Atilla ile Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre'yi ziyaret eden Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç daha sonra bir otelde kanaat önderleri ile bir araya geldi.

Katılımcılara kamu denetçiliği konusunda bilgi veren Malkoç, Kamu Denetçiliği Kurumu'nun görevi devlet ile vatandaş arasında çıkan sorunlarda, bu sorunları çözmektir. Biz halkın avukatlığını yapıyoruz. Vatandaşın avukatlığını yapıyoruz. İdareye de verdiğimiz kararlarla yol gösteriyoruz, aklınıza hangi konu gelirse gelsin bu konularda yol gösteriyoruz. Cep telefonundan bile yazıp bize gönderebilirsinizdedi.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç Milletvekili olduğu dönemlerde bölgeye geldiğini ve o dönemdeki anılarını anlatırken, Buralara gelirdim, o zamanlar kasetler yaygındı, arabasına kaset koyup Kürtçe türkü dinliyordu. Suçtu, azmı sakladınız kasetleri öyle değil mi Bir insanın kendi dilinde ana dilinde türkü dinlemesi, söz söylemesi niye suç olsun. İşte bu dönemde oldu bunlar. Bunların sayısını arttırmak mümkün. Kanunlar değiştikçe bunlar da yok oldu. Kanunlarla birlikte kamu denetçiliği kurumu da kuruldu. Kamu hizmetlerinde memnun olmadığınız eksik gördüğünüz her şeyde bize gelin biz çözüm arayalımdiye konuştu.

Türkiye'nin şuan da barış ve huzur içinde olduğunu vurgulayan Malkoç, Bu bölgede aynı şekilde savaşı çıkarmak isteyenler oldu. Geldiler buralarda hendek kazdılar, çukur kazdılar bomba koydular. Halkın huzurunu bozmaya çalıştılar. Anayasamız, kanunlarımız çok açık hangi düşünce, fikirden olursan ol. Düşünceni mi yaymak istiyorsun, teşkilatını mı kurmak istiyorsun. Gel kur, düşünceni yay ama eline silah aldığın, milletin huzurunu kaçırdığın zaman iş değişir onun kanunda karşılığı var. Elinde, belinde silah olmadan hangi düşünceyi anlatırsan anlat. Türkiye Suriye'ye çevrilmek isteyenler oldu. Irak'a çevirmek isteyenler oldu, Allah'a şükür başta Cumhurbaşkınımız olmak üzere bütün idarecilerimiz ferasetle dirayetle buna direndi. Sizlerden Allah razı olsun, sizler zaten buna müsaade etmediniz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şeref Malkoç Diyarbakır Güre Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title