Haberler

Diyarbakır Emniyet Müdürü Güven'i Duygulandıran Veda

Güncelleme:

Son kararname ile merkeze alınan Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, vatandaşların kendisi ile ilgili olumlu sözleri üzerine duygusal anlar yaşadı.

Son kararname ile merkeze alınan Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, mesai arkadaşları ve vatandaşlarla vedalaştı. Vatandaşların kendisi ile ilgili olumlu sözleri üzerine duygusal anlar yaşayan Müdür Güven, "Diyarbakır bir sevda oldu yüreğimizde, inşallah o sevdayla yürüyeceğiz. Diyarbakır'a bir kardeşiniz olarak yine geleceğim" dedi.

"ANKARA'DA EVİM VAR ORAYA GELİRSİNİZ"

Merkeze alınan Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, resmi üniformasıyla bu sabah Sur İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, buradaki personelle vedalaştı. Ardından Gazi Caddesi üzerinde yürüyen Güven, burada vatandaşla sohbet edip helallik istedi. Müdür Güven'in gideceğini duyan 60 yaşındaki Enzile adlı kadın, önüne çıkıp ağlayarak, "Ben böyle olacağını beklemiyordum, çok dua ettim yine de gidiyorsun. Babamız gibiydin, kendine iyi bak Allah emanet ol" dedi. Kadının gözyaşları karşısında duygulu anlar yaşayan Recep Güven, "Sen üzülme, Ankara'da da evim var oraya gelirsiniz. Beklerim bacım" dedi.

"MÜDÜRÜM BİZ SENDEN RAZIYDIK"

Cuma namazını Ulu Cami'de kılan Güven, namazın ardından cami önündeki vatandaşlarla çay içerek sohbet etti. Bir vatandaş, "Müdürüm biz senden razıydık, sen de bizden razı oldun inşallah" deyince Güven de, "Ben de sizden razıyım'" dedi. Vatandaşın, "Keşke gitmeseydiniz, sizi çok seviyorduk" demesi üzerine Güven, "Diyarbakır bir sevda oldu yüreğimizde inşallah o sevdayla yürüyeceğiz. Diyarbakır'a yine geleceğim ama emniyet müdürü olarak değil, bir kardeşiniz olarak. Diyarbakır'daki huzuru hep birlikte devlet millet kaynaşmasıyla yaşadık. İnşallah bu huzur devam edecek. Allah sizden de razı olsun" diye konuştu.

Emniyet Müdürü Güven daha sonra alkışlar arasında makam aracına binerek cami önünden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Güven Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

tayfun geçiltayfun@hotmail.com:

iyi olmuş bis herif sehitlerin kemiklerini sızlatan adam

10
31
yanıtYanıtla
MURATT025has-pak@hotmail.com:

çok muhterem akıl lı kardeşim kardeşi vurunca şehit mi ulur kemiklerde sızlamaz merak etme ayrıştırmasanız bu işler olacakta asıl hain bu sizden o bizden diyenlerdir

yanıt0
yanıt0
keremerenotomotiv_56@hotmail.com:

neden iyileri çok görüyorsunuz kürtlere

25
9
yanıtYanıtla
HAYALET YAZARcilvelikayseri@hotmail.com:

Emniyet Müdürü Güven sen bir taneydin :D Allah senden razı olsun;:D

22
3
yanıtYanıtla
AMEDLİmerve_2154@hotmail.com:

gaffar okan gibi olamazdı ama diyarbakır halkı senide çok sevdi emin ol bundan

23
1
yanıtYanıtla
hırsızlarewd@dsc.co:

kutucuların emniyet müdürü

4
18
yanıtYanıtla
KELkkkk@hotmail.com:

Bu tür memurlar ileride siyasete atılacakları için suç ve suçlulardan ziyade çay çorba işlerine bakar ki ileride siyasete girince oy alsın. Benim nazarımda bu mantığa sahip müdür veya bürokratlar memlekete yük. Kanunlarla belli olan görevlerini ve zamanını dediğim gibi çaya çorbaya limon misali işlerle uğraşıyorlar. Araştırsanız çakılı bir çivileri bile yoktur. Normal polis te işini yapacak diye debelenir durur, sıkıntı çıkınca da hesabını gariban polisten sorarlar.

4
6
yanıtYanıtla
61victor.louis@free.fr:

akp ile bdp ayni zihniyet nedenmi akp hirsizi korur savunur, bdp sucluyu korur savunur, neden deceksiniz bdp, cunku diyarbakirde, haberlerde bi lise ogrencisi polisi yaralar, burnundan, gozaltina alinir bdp karakol onunde eylem yapar serbest birakilsin diye hep olyle bu bdpliler eyy bdp neredesini adanada otobus soforu linc edilirken, neredesiniz taslanirken, daha cok boyle olaylar, bdp cok ama cok tesekur ediyorum nedenmi, icimdeki kini nefreti dahima dile gerdiriginiz icin, bu turk milletti icin gecerli

1
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title