Haberler

Diyarbakır'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Baro Başkanı Acar

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Avukatların Adliye binasının önünde toplanması- Siirt Barosu Başkanı Cemal Acar'ın açıklaması Diyarbakır'daki terör saldırısına tepkiler- Siirt'te, bir grup avukat, Diyarbakır Barosu Başkanı Elçi'nin hayatını kaybettiği terör saldırısını protesto etti Siirt'te, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin hayatını kaybettiği saldırı bir grup avukat tarafından protesto edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Avukatların Adliye binasının önünde toplanması- Siirt Barosu Başkanı Cemal Acar'ın açıklaması Diyarbakır'daki terör saldırısına tepkiler- Siirt'te, bir grup avukat, Diyarbakır Barosu Başkanı Elçi'nin hayatını kaybettiği terör saldırısını protesto etti Siirt'te, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin hayatını kaybettiği saldırı bir grup avukat tarafından protesto edildi.Siirt Adalet Sarayı önünde toplanan Siirt Barosu'na üye bir grup avukat adına açıklama yapan Baro Başkanı Cemal Acar, Türkiye, bölge ve avukatlar olarak zor günler yaşandıklarını söyledi.Acar, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden baroları üyesi Avukat Mehmet Nezir Okur'un acısını unutmadan Elçi'nin ölümüyle aynı acıyı tekrar ve derinden yaşadıklarını ifade etti.Elçi'nin, insanların özgür, güvenli ve huzurlu yaşaması için adadığı ömrünün bu kez kentinin ve insanlığın ortak kültürel mirasını korumaya yönelik çabası sırasında sona erdiğini anlatan Acar, şunları kaydetti: "Şiddetin ve çatışmanın sivil alanlara taşınmaması gerektiğini, sivil alanda çatışmayla masumların yaşamını tehlikeye sokulmaması gerektiği' mesajını bir kez daha ve bu kez maalesef canıyla verdi. Umarız mesaj yerini bulur ve sevgili Tahir'in özlediği barış ve huzur egemen olur."

Kaynak: AA / Güncel

Tahir Elçi Cemal Acar Diyarbakır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title