Haberler

Divaya Altın Elbise

Hindistan’da evlenebilmek için kendisine altın gömlek yaptıran bir adamdan yola çıkarak Türkiye’de altın elbise tasarlayan Kahramanmaraşlı kuyumcu Ahmet Atakan, 3 kilo ağırlığında 300 bin TL değerindeki altın elbiseyi Diva Bülent Ersoy’a satmak istiyor.

Hindistan'da evlenebilmek için kendisine altın gömlek yaptıran bir adamdan yola çıkarak Türkiye'de altın elbise tasarlayan Kahramanmaraşlı kuyumcu Ahmet Atakan, 3 kilo ağırlığında 300 bin TL değerindeki altın elbiseyi Diva Bülent Ersoy'a satmak istiyor.

Hindistan'da kızları etkileyebilmek için altın gömlek yaptıran ve evlenmeyi umut eden bir adamdan yola çıkarak Türk kadınları için altın elbise tasarlayan kuyumcu Ahmet Atakan, 22 ayar altından oluşan 3 kilo ağırlığında 300 bin TL değerindeki altın elbiseyi ünlü isimlerden Bülent Ersoy'a satmak istediğini söyledi. Bülent Ersoy'a çağrıda bulunan Atakan, "İsterse ona da güzel bir elbise yaparız ancak Bülent Ersoy isterse ona pırlanta işlemeli yapmak zorundayız. Sade bir elbise giymez herhalde" dedi.

BİR ELBİSE 15 GÜNDE YAPILIYOR

Altın elbiseyi 6 ay önce tasarladıklarını kaydeden Atakan, şunları söyledi: "10 satışı tamamlayıp 2013'ü kapatacağız. Bir elbisenin yapılması işçilik ve emek istediği için 15 gün sürüyor. Kişinin ölçülerine göre tasarlıyoruz. Model ve altın sıklığı değişebilir. Sınır yok. Boşlukların altınla dolduğunu düşünürsek tabii ki fiyat artar. İzmir'den de doğu bölgelerinden de satın alan oldu. Kuyumcular da vitrinlerinde sergilemek için sipariş etti."

ÖZEL KORUMA EŞLİĞİNDE TAŞINIYOR

2014'te farklı ürünler tasarladıklarını belirten Atakan, başörtülü bayanlar için de kolları uzun ve dekoltesiz ürün yapabildiklerini belirterek sözlerini şöyle tamamladı: "Türbanlılar elbiseyi bu haliyle de alabiliyor ama içerisinde başka elbise giyerek kullanıyorlar. Erkekler için de yeni ürünler tasarlıyoruz çok yakında paylaşacağız." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Atakan Bülent Ersoy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title