Haberler

Diş Hekimi Sinan Emre Şekerci kimdir?

Güncelleme:

Sinan Emre Şekerci kaç yaşında, hangi tedavileri yapıyor? Diş Hekimi Sinan Emre Şekerci biyografisi.

Ünlülere yapmış olduğu diş estetiği tedavileri ile gündeme gelen Diş Hekimi Sinan Emre Şekerci kimdir? Estetik diş hekimi Sinan Emre Şekerci biyografisi nedir?

Sinan Emre Şekerci özellikle diş estetiği ile ilgili yapmış olduğu tedavilerle tanınmaktadır. 2015 yılından beri kendi kliniğinde çalışmakta olup mikroskop destekli tedaviler özellikle ilgi alanına girmektedir. Hollwood Smile, diş estetiği, lamine, yaprak porselen veya porselen kaplama olarak da bilinen porselen temelli tedaviler ile gerçekleştirdiği gülüş tasarımı tedavileri ile tanınmaktadır.

Sinan Emre Şekerci hastalarına en iyi sağlık hizmetini sunmak ve sağlık hizmetlerini yeni bir boyuta taşımak amacı ile W Clinics'i kurmuştur.Çeşitli dernek ve çalışma grupları ile "Diş Hekimliğinde Estetik Yaklaşımlar" üzerinde çalışmalar yapmıştır. Klinik pratiğinde özellikle mikroskop ve dijital destekli yaklaşımları tercih etmekte ve bu konudaki güncel yayın ve toplantılara ilgi göstermektedir. Türkiye'de ve Dünya'da pek çok bölgede mikroskop destekli gülüş tasarımı, kompozit materyallerin anterior bölge restorasyonlarında kullanımı ve dijital diş hekimliği üzerine kurslar ve seminerler vermektedir.

"Gülüş tasarımı dişlerin ağız içindeki pozisyonlarını, büyüklüklerini, dişlerin birbirleri ile olan ilişkisini ve dişlerin dudaklar, diş etleri gibi diğer yapılarla olan ilişkilerinin değerlendirilmesi ve sonrasında çeşitli düzenlemeler sayesinde kişiye en uygun gülüş tasarımının sunulması için geliştirilmiş bir konsepttir. Daha önceden sadece maket üzerinde yaptığımız çalışmalarla hastalara tedavi sonrasındaki muhtemel görüntüyü gösterebiliyorduk. Artık gelişen teknoloji sayesinde hastaların ağzında da nasıl bir görüntü elde edeceğimizi bilgisayar yardımı ile gösterebiliyoruz. Her bir dişin olması gereken bir boyutu, pozisyonu, açısı ve rengi bulunmaktadır. Ağızda gelişim sırasında veya daha sonradan ortaya çıkan bozukluklar neticesinde dişin bu özellikleri doğal olarak olması gereken değerlerden uzaklaşmış olabilir. Böyle bir durumda hangi yapıların ve hangi dişlerin en çok bu duruma neden olduğu belirlenip gerekli düzeltmeler için tedavi planı çıkartılmalıdır" diyen Sinan Emre Şekerci gülüş tasarımının geniş bir yelpazede incelenmesi gerektiğini belirtirken multidisipliner yaklaşımın çok önemli olduğunu belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title