Haberler

Dirift yapan gençler, trafiğe kapalı alanların tadını çıkartı

Bu yıl Kumluca'da ilk defa düzenlenen Otomobil Fuarı ve beraberindeki dirift gösterilerinde renkli sahneler yaşandıKumluca İlçesi Beykent Halinde düzenlenen 1. Kumluca Otomobil Fuarında, modifiye edilmiş otomobiller görücüye çıktı.

Bu yıl Kumluca'da ilk defa düzenlenen Otomobil Fuarı ve beraberindeki dirift gösterilerinde renkli sahneler yaşandı

Kumluca İlçesi Beykent Halinde düzenlenen 1. Kumluca Otomobil Fuarında, modifiye edilmiş otomobiller görücüye çıktı. Kumluca Belediyesinin destekleriyle, Otomobil Fuarı Tertip Komitesi tarafından düzenlenen fuar kapsamında, dirift gösterileri de yer aldı. Gösterilerde, amatör sürücüler yeteneklerini sergiledi. Kemer Motor Sporları Kulübü Başkanı profesyonel dirift sürücüsü Serdar Honamlı'da de küçük bir gösteri yaptı. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, eşi Nurgül Köleoğlu ile birlikte direksiyona geçerek pistte tur attı.

Fuarda Halil Fatih Küçükyılmaz'ın yaptığı gösteri izleyicilerin beğenisi topladı. Pist alanında, kullandığı araçtan inerek ikinci bir otomobili de kullanan sürücü iki araçla birden gösteri yaptı.

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu; "Birinci Kumluca Otomobil Fuarı'nı başlattık. Hem fuarımıza hem de driff gösterilerimize, sadece Kumluca ve Antalya değil tüm Türkiye'deki gençlerimizi lastik yakmaya bekliyoruz. Buyursunlar gelsinler. Bu sahalar gençlerindir. Ben gençlerin yanındayım. Gençlik Gelecektir sloganıyla her zaman gençlerin yanındayım. Onları da buraya davet ediyorum" dedi.

Kumluca Otomobil Fuarı Tertip Komitesi Başkanı Halil İbrahim Sarıkeçili; "Arkadaşlarımızın yoğun talebi üzerine bu etkinliği düzenledik. Belediyemiz arkamızda durdu. Birincisini yaptık. İnşallah devamı olur. Daha güzel olacak inşallah" diye konuştu - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beykent Kumluca Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title