Haberler

Dinar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Yılbaşını Huzurevi Sakinleri ile Geçirdiler

Dinar Kaymakamı ve belediye başkanı yılbaşını huzurevi sakinleri ile geçirdilerAFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'ın Dinar ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı yılbaşı akşamını huzurevinde yaşlılar ile birlikte geçirdiler.

Dinar Kaymakamı ve belediye başkanı yılbaşını huzurevi sakinleri ile geçirdiler

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'ın Dinar ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı yılbaşı akşamını huzurevinde yaşlılar ile birlikte geçirdiler.

Buhurcular Huzurevinde gerçekleşen programa; Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya ve eşi Pınar Kapankaya, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ve eşi Günsel Acar, Dinar Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Acar ve eşi Melike Acar katıldı.

Belediye Başkanı Saffet Acar yılbaşı gecesinde yaptığı konuşmada şunları söyledi; "İnşallah 2019 yılı ülkemize Dinarımıza tüm ailemize huzur getirir diyorum. Her şeyin başı sağlık ve huzur. Dolayısıyla bu yıl 10.yılımı kutluyorum. 10 yıldır biliyorsunuz yılbaşını sizlerle birlikte geçiriyorum. Bundan da büyük keyif alıyorum. Sizleri çok seviyorum. 2019 yılının; sağlık, sıhhat, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum." dedi.

İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya ise yaptığı konuşmada; "Bugün yılın son günü yarında 2019'un ilk günü olacak. Bugün itibari ile bundan önceki günlerimiz hepsi birer mazide hatıra olarak kalmış olacak. Önemli olan geçmişte güzel izler bırakmak. Güzel bir şekilde geçmişi hatırlamak. Ben 2019 yılının hepinizin öncelikle sağlık sıhhat açısından en güzel şekilde olmanızı, dertleri olanlar varsa o dertlerinden kurtulmalarını sağlığa kavuşmalarını ve 2019 yılının güzel bir şekilde huzurlu bir şekilde hem sizler için hem Dinar için hem ülkemiz için hem de bütün dünya için güzel bir yıl olmasını diliyorum." dedi.

Kaymakam Selami Kapankaya ve Belediye Başkanı Saffet Acar huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler takdim etti. Dinar Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Türküler söyleyerek yaşlılarımızı sevindirdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde Kaymakam Kapankaya ve Başkan Acar yaşlılarla birlikte oyun havaları oynayarak hep birlikte yılbaşını kutladılar.

Huzurevi Başkanı Aynur Toker, huzurevine ziyarette bulunanlara teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selami Kapankaya Dinar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title