Haberler

Dinar'da İftarlı Uğurlama

Dinar Cumhuriyet Başsavcılığı tayinleri çıkan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kadriye İlhan ve Cumhuriyet Savcısı Erdi Özmen'e veda için iftar yemeği düzenledi.

Dinar Cumhuriyet Başsavcılığı tayinleri çıkan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kadriye İlhan ve Cumhuriyet Savcısı Erdi Özmen'e veda için iftar yemeği düzenledi.

Dinar Başsavcılığından yapılan açıklamada, Dinar Adliyesinde görevli hakim, savcı ve adliye personellerinin katıldığı yemek, Suçıkan Park Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Balıkesir Bandırma Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan Kadriye İlhan ve Giresun'a atanan Özmen için verilen veda yemeğinde konuşan Kaymakam Mustafa Şahin, adliye ile çok güzel ve birlik içerisinde ilişkilerin kurulduğunu söyledi.

Ağır Ceza Mahkemesi başkanlığının son derece dirayetli durulması gereken bir görev olduğuna dikkat çeken, İlhan'ı çalışmalarından dolayı kutladı ve yeni görev yerlerinde başarı diledi.

Belediye Başkanı Saffet Acar ise ilçede bütün kurumlar arasında çok iyi ilişkilerin yaşandığını, büyük bir uyum içerisinde çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Yeni görev yerlerinde İlhan ve Özmen'e başarılar dileyen Acar, hakim ve savcıları ilçeden göndermenin üzüntüsünü yaşadıklarını ancak çok iyi yerlere gittikleri için de sevindiklerini vurguladı.

İlhan ve Özmen'den son derece memnun olduğunu ve çok iyi anılarla ilçeden ayrıldıklarını belirten Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken de "Savcı ve hakimimizi yeni görev yerlerine uğurlayacağımız için tabi ki üzgünüz. Ancak onları her ne kadar fiziki olarak uğurlasakta gönüllerimiz hep onlarla." dedi.

Daha sonra İlhan ve Özmen'e, Kaymakam Şahin, Belediye Başkanı Acar ve Cumhuriyet Başsavcısı Yelken tarafından çeşitli hediyeler ve plaketler takdim edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Mustafa Şahin Balıkesir Dinar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title