Haberler

Dinar Belediyesi'nin barınağında aç kalan köpekler birbirini yedi

Güncelleme:

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesindeki belediyeye ait bir barınakta, kötü şartlar nedeniyle bazı köpekler telef olurken, aç kalanlar köpekler de telef olan hemcinslerini yedi. Barınakta çekilen görüntüler sonrası Dinar Belediyesi'nden yapılan açıklamada, konuyla ilgili inceleme başlatıldığı ve sorumlular hakkında yasal işlem yapılacağı bildirildi.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde belediyeye ait barınakta bazı köpeklerin telef olduğu, bazılarının açlıktan bitkin düştüğü, aç kalanların da telef olan hemcinslerini yemesine ilişkin inceleme başlatıldı.

AÇ KALAN KÖPEKLER KENDİ HEMCİNSLERİNİ YEDİ

Dinar Belediyesi'ne bağlı Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Geçici Rehabilitasyon Merkezi'nde bir grup hayvansever tarafından çekildiği iddia edilen görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı. Çok sayıda köpeğin telef olduğu, aç kalan diğer köpeklerin de telef olan hemcinslerinden bazılarını parçalayıp, yediği görüntüler, tepkiye neden oldu. Aralarında yavruların da bulunduğu birden fazla köpeğin telef olduğu, birçoğunun da açlık ve susuzluktan bitkin düştüğü görüntülere yansıdı.

Dinar Belediyesi'nde köpeklerin ölümüne ilişkin inceleme başlatıldı

"SORUMLULAR HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILACAK"

Dinar Belediyesi'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Sosyal medyada belediyemize ait Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Geçici Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan hayvanlara kötü muamelede bulunulduğu ve katliam yapıldığı iddiaları hususunda gerekli incelemenin başlatıldığını ve sorumlular hakkında gerekli yasal işlemin yapılacağını kamuoyuna saygıyla duyururuz." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dinar Belediyesi İnceleme Hayvan Hakları Belediye Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

BLACK LİON:

SESSİZ KULLARIN HESABI AĞIR OLUR ....

85
8
yanıtYanıtla
Hüseyin Çınarlıdere:

Hayvan barınaklarına hayvan sever derneğinden kişiler gelmeli torpili ve işi sevmeyen kişiler getirilmemeli! Eee belediye başkanı sen neden gidip denetlemiyorsun kayda alınıp ortaya çıkınca garibanlardan hesap soralım güzel de sen hesabını kime vereceksin ?

71
2
yanıtYanıtla
Recep Koca:

Belediye başkanı istifa etmeli. Şuçun topu onda.hepinize yazıklar olsun.gurbet görmeyin kendi memleketinizde hazır iş belediyeciler haram olsun.tayin yok sürgün yok taşınma yok.yat yat maaş

47
2
yanıtYanıtla
İbrahim KULOĞLU:

Sorumlu kesinlikle belediye başkanı çünkü orada çalışan memurun yada işçinin hiç bir söz hakkı yok. Hal böyleyken hangi sorumlular hakkında soruşturma açıldı. Birseyden haberi olmayan yetkisiz bir garibanın başını yakacaklar belli

46
3
yanıtYanıtla
Eren :

Allah başımıza taş yağdırmıyorsa bazı mahlukatın hatrına. Ama iyiki ölüm herkese var. O gün bu hayvanlarda hesap soracak.

39
3
yanıtYanıtla
Özkan Bulut:

Ah afyon ah yazıklar olsun size Allah'a bunun hesabını nasıl vereceksiniz

38
0
yanıtYanıtla
Ramazan Karakaş:

Ölü köpeklerin gömülmesi lazım, kötü niyetli kimseler yüzünden milletin sofralarına gelmesin, haberlerde duyuyoruz olayları

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title