Haberler

Dilovasında Futbol Şenliği Başladı

Güncelleme:

Ulusal Egemenlik Kupası Futbol Turnuvası Belediye Başkanı Cemil Yaman'ın katıldığı proğramla start aldı.

Dilovası Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü, Belediye spor Klübü ile birlikte organize ederek ilçedeki 10 okulun katıldığı, 23 Nisan Futbol Şenliği Ulusal Egemenlik Kupası Futbol Turnuvası Belediye Başkanı Cemil Yaman'ın katıldığı proğramla start aldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Dilovası Belediye spor ile birlikte organize ederek ilçedeki 10 okulun takımları olan, Can Gülmen Ortaokulu, Hacıseyit Taşan Ortaokulu, Akşamseddin Ortaokulu, Mehmet Zeki Obdan Ortaokulu, Polisan Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu, Dilovası Ortaokulu, Hasan Ali Yücel Ortaokulu, Mübeccel Çolakoğlu Ortaokulları arasında yapılacak turnuvanın ilk maçları oynanmaya başlandı.

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, başkan yardımcıları, birim müdürleri, Dilovası Belediyespor yöneticileri ve antrenörleri, okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenlerinin katılımı ile 1. geleneksel ulusal egemenlik futbol turnuvasının çekişmelere sahne olacağı maçları başladı.Karşılaşmalar öncesi Belediye Başkanı Cemil Yaman ve katılımcılar sporculara tozluk forma ve krampon hediye ettiler.

Belediye Başkanı Cemil Yaman, başlama düdüğü öncesi takımların minik sporcularını tek tek tebrik ederek benim için öncelik centilmen olmaktır. Geçtiğimiz sezon Dilovası Belediyespor da oynayan abileriniz en centilmen takım olarak şampiyon oldu onları örnek alacağınıza ümidim tamdır. Tüm takım sporcularına başarılar diliyorum" dedi.

Takım oyuncuları, desteklerinden dolayı başta Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Dilovası Belediyespor Kulübü antrenörü ve futbol turnuvası hakemi Hamit Korkmaza teşekkür ettiler.

Yapılan 3 Maçın Sonuçları

Hasan Ali Yücel Orta Okulu 3 - 0 Polisan Orta Okulu

Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu 5 - 2 Mübeccel Çolakoğlu Orta Okulu

Dilovası Orta Okulu 3 - 0 Hacı Seyit Taşan Orta Okulu

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Cemil Yaman Dilovası Polisan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title