Haberler

Dilencinin üzerinden çıkan para ekipleri bile şaşırttı: Kentte ilk kez böylesini gördük

Güncelleme:

Yalova'da zabıta ekiplerince dilencilere yönelik operasyonda, parkta yakalanan 64 yaşındaki S.G.'nin üzerinde 12 bin lira bulundu. Zabıta ekipleri, kentte ilk kez üzerinden 12 bin lira gibi yüklü miktar çıkan dilenci ile karşılaştıklarını belirtip vatandaşları uyardı.

Kent merkezinde, Zabıta Müdürlüğü ekiplerince dilencilere yönelik operasyon düzenlendi. Cevdet Aydın Parkı'nda yakalanan S.G.'nin üzerinden 12 bin lira çıktı.

EKİPLER BİLE ŞAŞIRDI

Tutanakla paraya el koyulurken, dilenen S.G.'ye 'Kabahatler Kanunu' gereğince 277 lira ceza uygulandı. Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, kentte ilk kez üzerinden 12 bin lira gibi yüklü miktar çıkan dilenci ile karşılaştıklarını belirtip, herkesin duygu sömürüsüne karşı dikkatli olması gerektiğini söyledi.

İşte dilencinin üzerinden çıkan o paralar;

DİLENCİNİN ÜZERİNDEN 12 BİN LİRA ÇIKTI

DİLENCİNİN ÜZERİNDEN 12 BİN LİRA ÇIKTI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zabıta Müdürlüğü Yalova Zabıta Aydın Haberler

500

Yorumlar (5)

Can :

Malesef insanlarımı el açan birini görünce geri çeviremiyor ama bunlar sahtekar suratlarına dahi bakmamanız lazım, gerçek ihtiyaç ihtiyaç sahiplerini muhtarlıktan veya öğretmenler aracılığı ile daha rahat bulabilirsiniz.

84
1
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Günde 1 kisiden 10 TL alsa ayda 300 TL eder 10 kisiden 10 TL alsa ayda 3000 TL eder 100 kisiden 50lisi verse günde 50 kisiden 10 TL alsa ayda 15.000 TL eder en azida o. Neden calissin oturdugu yerde keyifce cay icip para geliyo. Birde gezme var.

51
4
yanıtYanıtla
uCube :

Bizim insanımız veriyor, bunların suçu yok ki. Gören vermese, bunlar da boş boş otursa bak bakalım bir daha öyle dilenmeye bir yerleri yiyor mu görelim. Bizim insanımız da acıma duygusu var. Gördüklerin de ne olursa olsun vermeyecek. ;))

46
1
yanıtYanıtla
Yeşil Yıldız:

Yüklü dediği topu topu 1000 dolar degil

7
33
yanıtYanıtla
ÖNDER ÇELİK:

BUNLARA PARA VEREN ENAYİLER HALA VAR MI YA?????????????

32
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title