Haberler

Didim'de Teröre Lanet Yürüyüşü

İSTANBUL Beşiktaş'taki terör saldırısı, Aydın'ın Didim İlçesi'nde yapılan yürüyüşle protesto edildi.

İSTANBUL Beşiktaş'taki terör saldırısı, Aydın'ın Didim İlçesi'nde yapılan yürüyüşle protesto edildi.

Didim 75 Gençlik Derneği öncülüğünde Didim Merkez Camii önünde toplanan binlerce vatandaş, İstanbul'daki terör saldırısını yaptıkları yürüyüşle protesto etti. Yürüyüşe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Ak Partili ve MHP'li Didim Belediye Meclisi üyeleri, Didim Polis Derneği Başkanı Olcay Tiryaki, Didim 75 Gençlik Derneği üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de destek verdi. Ellerindeki Türk bayraklarıyla 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Her şey vatan için', 'Kahrolsun PKK', 'Ne mutlu Türküm diyene' ve 'Polise uzanan eller kırılsın' sloganları eşliğinde yürüyen kalabalık, Cumhuriyet Caddesi ve Atatürk Bulvarı'ndan geçip İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne geldi.

Kalabalık, burada saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı ve şehitler için dualar okudu.

Didim 75 Gençlik Derneği 2'nci Başkanı Mehmet Vela, saldırıda yaşamını yitiren şehitlere Allah'tan rahmet ve yaralılara şifa diledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu da "FETÖ/PDY ve diğer tüm terör örgütlerini lanetliyorum. Türkiye'mizin başı sağ olsun" diye konuştu.

Eylem açıklamanın ardından sona erdi.

- Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş İstanbul Aydın Didim Güncel Haberler

title