Haberler

Dha Yurt Bülteni-3

Fırat Kalkanı'nda 4 terörist öldürüldüSURİYE'de sürdürülen 'Fırat Kalkanı Harekatı'nda terör örgütü DEAŞ'ın 6 merkezi karadan ve havadan vuruldu, 4 terörist etkisiz hale getirildi.

Fırat Kalkanı'nda 4 terörist öldürüldü

SURİYE'de sürdürülen 'Fırat Kalkanı Harekatı'nda terör örgütü DEAŞ'ın 6 merkezi karadan ve havadan vuruldu, 4 terörist etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 97 gündür yürütülen 'Fırat Kalkanı Harekatı'nda terör örgütü DEAŞ'ın 4 merkezi ve 2 doçka yüklü aracı, karadan ve havadan hedef alınarak vuruldu. Harekatta DEAŞ'lı 4 terörist de etkisiz hale getirildi. Harekatın son durumuna ilişkin Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan bilgilendirmede şöyle denildi:

"ÖSO tarafından Haliliye, Ajami ve Şabviran meskun mahallerinde kontrol sağlanmıştır. DEAŞ'a ait 2 doçka silahlı yüklü araç ve 4 DEAŞ mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Hava Kuvvetlerimize ait uçaklar tarafından yapılan hava harekatı sonucunda, DEAŞ tarafından kullanılan 4 bina imha edilmiştir. "

Haber : KİLİS, -

========================

Karaman'da işçi servisi şarampole uçtu: 12 yaralı

KARAMAN'da bir bisküvi fabrikasına işçi taşıyan servis minibüsü, sürücünün kontrolünden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü ve 11 işçi yaralandı.

Kaza, bugün saat 07.00 sıralarında Karaman- Mersin karayolunun 10'uncu kilometresinde meydana geldi. Mersin'in Mut İlçesi'nden Karaman Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir bisküvi fabrikasına işçi taşıyan Recep Doğan (36) yönetimindeki 70 BA 903 plakalı minibüs, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole uçtu.

Kazada sürücü Recep Doğan ve minibüste bulunan işçiler İsmet Ülker (17), Olcay Doğan (15), Nuran Doğan (39), Ali Erdemsoy (23), Abidin Şen (53), Celal Zeybek (21), Bekir Çağlayan (17), Nesiri Bilir (19), Fatma Bilir (19), Aysel Toprak (44) ve Mahmut Ülker (42) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü

------------------

Minibüsten detay

Yaralıların ambulanstan indirilmesi

Acil Servise alınması

Genel ve detay

Haber- Kamera: Muammer ŞEN KARAMAN

================================

İnegöl mobilya sanayinde korkutan yangın

BURSA'nın İnegöl İlçesi mobilya sanayi sitesindeki bir atölyede çıkan yangın,itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında 2 mobilya atölyesi zarar gördü.

Mahmudiye Mahallesi 1'inci Mobilya Sokak'ta faaliyet gösteren Tahir Oral'a ait mobilya atölyesinde bu sabah saat 07.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Sokaktan geçen vatandaşların dumanı görerek itfaiyeye haber verdi. Hızla büyüyen yangın İsmail Destanlı'ya ait mobilya atölyesine de sıçradı.

Yangın yerine kısa sürede gelen İnegöl itfaiye ekipleri, yangına dört bir yandan müdahale ettiler. Merdivenli araçlarla da yapılan müdahale sonucunda yangın diğer işyerlerine sıçramadan söndürüldü.

Yangın sonucunda iki işyerinin bazı bölümleri kullanılamaz hale geldi.

Yangınla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Görüntü dökümü

Yangın söndürme çalışmaları

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), -

==========================================

CHP'yi kundaklayan CHP'li, Kılıçdaroğlu'na kızmış

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Hacılar İlçe binasının kundaklanma olayıyla ilgili gözaltına alınan Nazmi A (24) sağlık kontrolünün ardından adliyeye gönderildi.

CHP'nin Kayseri'deki Hacılar ilçe binasının kundaklanması olayıyla ilgili yakalanıp gözaltına alınan işsiz Nazmi A'nın basit yaralama, bıçaklama, darp ve devletü malına zarar verme gibi 6 ayrı suçtan sabıkasının olduğu belirlendi. CHP'ye değil, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na kızdığı için olayı gerçekleştirdiğini belirten Nazmi A, polisteki ifadesinin ardından sağlık kontrolü için Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliği'ne getirildi. Sağlık kontrolü çıkışı medya mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan zanlı adliyeye götürüldü.

KILIÇDAROĞLU'NUN SÖYLEMLERİNİ BEĞENMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Dün gece Hacılar Emniyet müdürlüğü ekiplerince, CHP ilçe binasının çevresinde güvenlik kemaralarından kimliği belirlenen Nazmi A, kısa sürede yakalandı. Çeşitli suçlardan sabıkası bulunan 24 yaşındaki N.A.'nın babasının CHP üyesi olduğu, kendisinin de yerel seçimlerde CHP müşahidi olarak görev yaptığı belirlendi. Zanlı, polisteki ifadesinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP ve FETÖ konusundaki söylem ve tutumlarını beğenmediğini ve buna tepki olarak, ilçedeki bir akaryakıt istasyonundan 5 litre bidonla benzin aldığı ve ilçe başkanlığını bununla kundakladığını söylediği belirlendi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------------------

-Zanlının Adli Tabiplikten çıkarılışı

-Eğitim Araştırma Hastanesi detay görüntü

-Zanlının güvenlik kamera görüntüsünden bir dükkanın camına yazı yazması

-Genel detaylar

Haber-Kamera: Olcay DÜZGÜN /KAYSERİ, DHA)

===========================================

Diyanet İşleri Başkanı Görmez: İnsanlığı katledenlerden Allah muhafaza etsin

ADANA'da gerçekleştirilecek Müftüler Şurası için kente gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, terör saldırısının gerçekleştiği valiliği ziyaret etti. Adana Valisi Mahmut Demirtaş ile bir süre sohbet eden Görmez, bomba yüklü aracın patlaması sonucu meydana gelen hasarı inceleyip, 'Geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.

Vali Demirtaş'ın makamına çıkıp, Valilik ziyaretçi defterini imzalayıp 'geçmiş olsun' mesajı yazan Görmez, "Burada öncelikle şahsınıza ve tüm Adanalı kardeşlerimize geçmiş olsun diliyorum. Vefat eden, şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı olan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Cenab-ı Hak milletimizi, memleketimizi, bölgemizi bir an önce bu insanlıktan nasibini almayıp, insanı ve insanlığı katletmek için, katletmeyi vazife edinen insanlardan hepimizi muhafaza eylesin. Şahsınızda tekrar geçmiş olsun diliyorum" dedi.

Vali Demirtaş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, Görmez'e teşekkür etti.

Görüntü Dökümü

-------------------------

Vali Demirtaş'ın Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'i karşılaması

Patlamanın yaşandığı yerde inceleme yapması

Oluşan çukurdan görüntü

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in şeref defterini imzalaması

Mehmet Görmez'in konuşması

Haber: Fatih KARAÇALI-Kamera: Çağlar ÖZTÜRK/ADANA,

==============================================

Otomobilde kırmızı cıva ele geçirildi: 3 gözaltı

İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat birimleri tarafından alınan bilgi doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonda Erzurum'dan Ağrı'ya gitmekte olan bir otomobilde metal tüp içerisinde 'Kırmızı cıva' olduğu tahmin edilen şüpheli madde ele geçirildi. Nükleer sanayide kullanıldığı belirtilen madde, incelenmek üzere Türkiye Atom Enerjisi Kurumuna teslim edilecek.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından 27 Kasım günü Erzurum'dan Ağrı'ya gitmekte olan bir otomobilde alınan istihbarat doğrultusunda arama yapıldı. Aramada metal bir tüp içerisinde muhafaza edilen içeriği tam olarak tespit edilemeyen ancak 'Kırmızı cıva' olduğu tahmin edilen 5 gram şüpheli madde ele geçirildi. Cumhuriyet Savcısının talimatı üzerine metal tüpe el konuldu ve otomobil içinde bulunun 3 kişi gözaltına alındı.

Ağır bir metal olan kırmızı cıvanın nükleer yönünden oldukça zehirli, pahalı ve tehlikeli bir madde olduğunu belirten yetkililer, nükleer sanayide kullanılan maddenin incelenmek üzere Türkiye Atom Enerjisi Kurumu yetkililerine teslim edileceğini söyledi. Erzurum'un sınır kapılarına yakın oluşu nedeniyle geçtiğimiz yıllarda Gürcistan üzerinden bu tür malzemelerin Türkiye'ye getirilirken ele geçirildiğine dikkati çeken yetkililer, maddi değeri oldukça fazla olan kırmızı cıva maddesinin kaçakçılık ya da dolandırıcılık olaylarında kullanılabileceğini bildirdi.

Haber: ERZURUM, -

=============================================

Antalyalı çiftçi domatesin cenaze namazını kıldı

ANTALYA'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı.

Antalyalı sebze ve meyve üreticilerinin geçen günlerde halde yaptığı eylemin yankıları sürürken, Antalya Toptancı Hal Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ANTKOMDER), Antalya Tüccarlar ve Esnaflar Derneği ile Antalya Ziraat Odası, saat 05.00'te çiftçiyle bir araya geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali meydanına üzerinde 'Cumhurbaşkanım Domates İçin Kargo Uçağı İstiyoruz', 'Komisyon Üretici El Elele', 'Antalya'da 1 TL, İstanbul'da 5 TL Külliyen Yalan', 'Antalya Domatesin Başkenti' yazılı dövizlerle gelen dernek ve oda yöneticileri, politikacıların konuyu siyaset malzemesi yapmalarından duydukları rahatsızlığı dile getirdi.

BIÇAK KEMİĞE DAYANDI

Antalya Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp, son 3 yıldır çiftçinin serumlu yaşamak zorunda kaldığını belirterek, bıçağın kemiğe dayandığını söyledi. Ülkenin bir geçiş döneminde olduğunu hatırlatan Nazif Alp, "Uçak krizi, ardından hükümet değişikliği derken, artık bugünlere geldik. Bugün domates 60 kuruştan 1 TL'ye kadar satılıyor. Narenciye 5 yıldır aynı yerinde sayıyor. Asıl sorun tarım girdilerinin yüksek, fiyatların düşük olması. Bu nedenle çiftçimiz ayakta duracak halde değil. Devletimizden, büyüklerimizden isteğimiz acilen Rus pazarının açılması ve yeni pazarların bulunması" diye konuştu.

BEKLENTİMİZ İMZAYA KALDI

Rusya pazarının açılması için karşılıklı heyetlerin gidip geldiğini hatırlatan Nazif Alp, "Heyetler buraya gelip, çalışma yaptıktan sonra burada talihsiz bir açıklama yaptı. Büyük tüccarlardan, büyük işletmelerden mal alacaklarını açıklamaları bizi üzmüştür. Antalya çiftçimizin yüzde 80'i aile işletmesidir. Sayın başbakanımız 4 Aralık'ta Rusya'da olacak. Rusya'da atılacak imzada narenciye, kabak, patlıcan da var ama inşallah domates de ele alınır. Beklentimiz orada atılacak imzalara kaldı" diye konuştu. Başkan Alp, Çin pazarına yolun uzunluğundan dolayı kargo ile sadece kiraz gittiğini hatırlatarak, domatesin de Çin pazarına açılması için yollar arandığını sözlerine ekledi.

İŞİ OLMAYAN DOMATES, PATLICAN, SALATALIK HAKKINDA KONUŞMASIN

ANTKOMDER Başkanı Cüneyt Doğan ise "Matematik belli. Çiftçimizin geçen hafta söylediği gibi yıllardır fiyat devam ediyor. Ama girdi maliyetleri yükseltiyor. Oda başkanlarının söylediği gibi ya kilograma destek, ya da arıya verilen destek gibi destek istiyoruz. Gübrede yapılan destek gibi istemiyoruz. Eğer Rusya pazarı açılmazsa yeni pazarlar bulunmalı. Pazar bulunamazsa da üretimde yeni planlamanın yapılmasını istiyoruz. Bizim için en büyük Pazar Türkiye'dir. Türkiye'deki nüfus yeterlidir. Fakat, sabahları veya akşamları televizyona çıkan bazı doktor ağabeylerimiz, bazı diyetisyen ablalarımız, bazı sanatçıların ürettiğimiz ürünlere laf atması insanların kafasını bulandırıyor. Gelsinler burada istedikleri kapıdan numune alsınlar. Denetlesinler. Biz hazırız. Bundan da alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum. Bu konuda herkes uzman oldu. İşi olmayan domates, patlıcan, salatalık hakkında konuşma yapmasın."

DOMATESE CENAZE NAMAZI

İlçelerden gelen ziraat odalarının başkanları da sorunlarını anlattı. Söz alan çiftçiler ise sorunun muhatabının hükümet olduğunu belirterek, bu konuda acilen önlemler alınması gerektiğini kaydetti. Konuşmaların ardından çiftçi olan eski Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, içerisinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldırdı. İmam kıyafeti giyen İsa Yıldırım, namaz sonunda TBMM'de sorunlarına çözüm bulmayan tüm milletvekillerine haklarını helal etmediklerini söyledi.

Açıklamaların ardından eylem sona erdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------

Dövizlerin görüntüsü

Katılımcıların görüntüsü

Nazif Alp'in konuşması

Tabutun gelmesi

Cüneyt Doğan'ın konuşması

Cenaze namazının kılınması

HABER: Süleyman EKİN-KAMERA: Mehmet KILIÇASLAN/ANTALYA-DHA

=================================

Vicdansız anne 10 çocuğunu evde bırakıp kayıplara karıştı

ANKARA'nın Altındağ ilçesinde hurdacılık yaparak geçimini sağlayan, 2 kızını evlendirip, kalan 10 çocuğu ile bir gecekonduda kiracı olarak oturan 45 yaşındaki Yüksel Kandemir, gün boyu sokaklarda hurda toplayıp, akşam 3 çocuğu ile birlikte iş dönüşü eve geldiğinde 36 yaşındaki eşi Birgül Kandemir'in evde olmadığını görünce büyük bir şok yaşadı. Anne Kandemir'in, evde bulunan 7 çocuğunu bırakıp, kayıplara karıştığı ortaya çıktı.

ÇOCUKLAR YUVAYA YERLEŞTİRİLDİ

Yürek dağlayan olay, baba Yüksel Kandemir'in yaşları küçük 6 çocuğunu Kahramankazan'da bir gecekonduda kiracı olarak oturan annesi Gülistan ile babası 74 yaşındaki Selahattin Kandemir'in yanına bırakmasından bir süre sonra Belediye ekiplerinin rutin ev ziyaretleri sonrası ortaya çıktı. Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı arazi ekibi, olaydan 2 gün sonra yaşlı bir çiftin evinde 6 çocuk olduğunu görüp, durumdan şüphelenmesi üzerine kendisine haber verilen Belediye Başkanı Lokman Ertürk devreye girdi. Ekiplerin ev ziyaretinden haberdar olan Başkan Ertürk, eşi Meral Ertürk ile birlikte eve gitti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İlçe Müdürü Ahmet Yüksekcan'ın da gelmesinin ardından çocuklar evden alınarak önce hastaneye kontrole götürüldü, ardından da geçici olarak Pursaklar ve Keçiören'de bulunan yuvaya yerleştirdi.

ÇOCUKLAR OKULA GÖNDERİLMEZKEN, VÜCUTLARINDA MORLUKLARA RASTLANDI

21 ve 22 yaşlarındaki kızlarını evlendirdikleri öğrenilen 12 kardeşli Kandemir ailesinden yaşları 13 ile 15 arasında değişen 3 kardeş, babaları Yüksel Kandemir ile birlikte Altındağ ilçesinde hurda topladıkları öğrenildi. Ailenin 6 çocuğu babaanne Gülistan ve dede Selahattin'in evine, henüz 5 aylık olan Yüksel adındaki bebeğin ise başka bir yakınlarının yanına bırakıldığı öğrenildi. Baba Kandemir'in henüz 5 aylık olan Yüksel adındaki bir çocuğunu da Altndağ'da bulunan bir akrabasının yanına bıraktığı ortaya çıktı. Hiç okula gitmedikleri öğrenilen Öznur (15), Gülbeyaz (15) Selahattin (12), Hazal (9), Göksel (7), Ömer Ali (5), Yunus (4), Mert (2), Medine (19 Aylık) ve Yüksel'in 5 aylık olduğu ve bazı çocukların vücutlarında morluklar olduğu da gözlendi.

BAŞKAN ERTÜRK: İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK

Aile dramının yaşandığı eve giden Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, "Sağlık ve Sosyal Yardım İşleri müdürlüklerimeze bağlı arazi ekibinin dikkati sayesinde durumdan haberdar olduk. Hemen eve gelip, çocukları gördük. Karşılaştığımız manzara yürek parçalayacak cinstendi. Devlet olarak tüm imkanlarımızı bu aile için seferber ettik. İnşallah bu çocuklarımızın devletin şefkatli kollarında tüm sorunları giderilecek" dedi.

Görüntü Dükümü

Gecekondudan genel görüntüler,

Dede Selahattin'in hurda toplama arabası,

Mutfaktan görüntüler,

Çocuklardan genel görüntüler,

Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün çocuklarla sohbeti ve babaanneden bilgi alması,

Babaanne Gülistan Kandemir'in Ertürk'e çocukların durumları hakkında bilgi vermesi,

Çocukların evden götürülme anı,

Dede Selahattin Kandemir'in 19 aylık torunu Medine'den ayrılma anı

Haber-Kamera: Hasan POLAT/ANKARA, -

====================================================

(ÖZEL) Bacağındaki yara 9 yıldır iyileşmiyor

ADANA'da 26 yaşındaki Halil Çekinkaya'nın 9 yıl önce motosikletle kaza yapınca yaralanan sol bacağı o günden bu yana iyileşmedi.

Merkez Yüreğir İlçesi Başak Mahallesi'nde oturan tarım işçisi Halil Çetinkaya, yönetimindeki motosikletle 2007'de kaza yaptı. Otomobil ile çarpışan Halil Çetinkaya, ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Çetinkaya'nın sol bacağına platin takıldı. Yaklaşık 2 ay sonra ayağındaki platin çıkartılan Çetinkaya iyileştiğini düşünürken, yara yeniden büyüdü. Yaranın kapanması için 12 ameliyat geçiren Halil Çetinkaya, 5 yıl önce Hatice Çetinkaya ile evlendi, 2 çocuk sahibi oldu. Yakınlarının ve komşularının yaptığı yardımlarla hayatını sürdüren Halil Çetinkaya'nın bacağının diz altındaki yara o günden bu yana bir türlü iyileşmedi.

Ailesine bakabilmek, çocuklarına daha iyi bir gelecek sağlayabilmek için ayağa kalkmak isteyen Halil Çetinkaya, "Tarım işçiliği yapıyordum. İyi kötü geçinebiliyordum. Kazadan sonra ayağım kırılınca çalışamaz oldum. İyileşebilmek için 12 ameliyat geçirmeme rağmen ayağım günden güne daha da kötüye gitti. Gitmedik hastane, doktor kalmadı. Derdime çare bulunmasını istiyorum" diye konuştu.

NEDEN İYİLEŞMİYOR?

Uzmanlar, "Yaraların iyileşme süreci 3 haftayı bulmakla birlikte, aylarca ve yıllarca iyileşmemesinin altında başka bazı hastalıklar, enfeksiyon, kan dolaşımı sorunu gibi nedenler bulunabiliyor" dedi.

Görüntü Dökümü

-------------------------

(ÖZEL)

Halil Çekinkaya'nın bacağındaki yaradan görüntüler

Halil Çekinkaya ile röp.

Eşinin bacağındaki yaraya krem sürmesi

Eşinin konuşması

Çocukları ile birlikte görüntüleri

Haber-Kamera: Fatih KARAÇALI / ADANA,

==============================================

Düğün öncesi ölümden dönen çift sonunda evlendi

MUĞLA'nın Seydikemer İlçesi'nde gelin arabasıyla düğüne giderken trafik kazasında yaralanan 27 yaşındaki Hüseyin Demirci ile eşi 25 yaşındaki Yasemin Demirci, tedavileri tamamlanınca 56 gün sonra yapılan düğünle muradına erdi.

Kaza, geçen 2 Ekim'de Seydikemer'in Çaykenarı Mahallesi Fethiye-Kaş yolunda meydana geldi. Aynur Çetin yönetimindeki 48 FU 879 otomobil, bir bankada çalışan damat Hüseyin Demirci'nin kullandığı 48 HP 787 plakalı, gelin aracı olan otomobille karşılıklı çarpıştı. Yana devrilen otomobildeki gelin Yasemin Demirci ve damat Hüseyin Demirci ile birlikte 7 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla, Fethiye'deki hastanelere taşıdı. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'ne götürülen damat Süleyman Demirci ayakta tedavi edilirken, elmacık kemiği kırılan ve hayati tehlikesi bulunan Yasemin Demirci ameliyata alındı. Çiftin o akşam Fethiye'nin Nif Mahallesi'nde yapılacak düğünleri ise kaza nedeniyle iptal edildi.

DÜĞÜN 56 GÜN SONRA YAPILDI

Uzun süre hastanede tedavi gören Yasemin Demirci'nin sağlığına kavuşmasının ardından çiftin ertelenen düğünü kazadan 56 gün sonra, dün (pazar) akşam Nif Mahallesi'ndeki Arpacık Ortaokulu'nda yapıldı. El ele düğün töreninin yapılacağı alana giren çifti, yaklaşık 300 davetli alkışlarla karşıladı. Dans ederek düğüne başlayan çift, daha sonra davullar eşliğinde oyunlar oynadı. Mutlulukları yüzlerine yansıyan çift, yakınları ve arkadaşlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

"ÖLDÜĞÜNÜ ZANNETTİM"

Damat Hüseyin Demirci, yaşanan kazayla birlikte en mutlu günlerinin heder olduğunu söyledi. Düğünlerini iptal ettiklerini anlatan Demirci, "Kazanın ardından eşim ameliyat geçirdi. Ancak iyileşti ve moralimiz yerine geldi. Yarım kalan düğünümüzü tamamlamak istedik. Kaza olunca eşimin kıyametini biraz daha iyi anladım. Çünkü bir ara öldüğünü zannettim. Bugün yanımda sağlığı, sıhhati yerinde şükürler olsun. Hayatımıza kaldığı yerden devam ediyoruz" dedi.

Damadın babası Zeki Demirci ise "Allah kimseye bu korkuyu yaşatmasın. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Üzüntümüzü, sevincimizi paylaştılar. Acıyı mutlulukla tamamlayalım istedik. Hayırlı uğurlu olur inşallah" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Çiftin düğün alanına girişi

Dans eden çiftten görüntü

Hareketli müzik eşliğinde oyun oynayan çiftten görüntü

Düğüne katılan davetlilerden görüntü

Hüseyin Demirci ile röp.

Damadın babası Zeki Demirci ile röp.

Genel ve Detay görüntü

Haber- Kamera: Ergün TOS / FETHİYE (Muğla),

================================================

Türkiye'yi türban tasarımıyla Yunanistan'da temsil edecek

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde kuaför Suna Gülgen, Yunanistan Berberler ve Kuaförler Federasyonu tarafından düzenlenecek saç festivaline katılarak, türban tasarımıyla Türkiye'yi temsil edecek.

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu tarafından 2015 yılında Ankara'da yapılan Milli Takım Ellemelerinde Ege Bölgesi birincisi olan Ödemişli kuaför Suna Gülgen, Yunanistan'da düzenlenecek yarışmada türban dalında yapacağı gösteri için hazırlıklara başladı. Gülgen, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu tarafından 2016 yılında Ankara'da yapılan yarışmada Tesettür, Gelin Makyajı, Şov Makyajı, Salon Topuzu, Fantezi topuz kategorilerinde tesettür dalında birinci olarak milli takıma seçildi. Gülgen, Yunanistan Berberler ve Kuaförler Federasyonu tarafından düzenlenecek saç festivalinde ilk kez Hıristiyan bir ülkede türban gösterisi yapacak. 18 yıllık kuaför olduğunu belirten Gülgen, şöyle dedi: "Yunanistan'a Türkiye'nin de aralarında bulunduğu Avrupa ve Balkanlar'daki 8 ülkeden 137 kuaför katılacak. Bu doğrultuda ilk kez Yunanistan'dan Hristiyan bir ülkede tesettür sergilemek için izin aldık. Bize din ve ırk ayrımı yapmadıklarını söylediler. İslam ülkelerini, Müslümanlığı tanıtma bizim için çok gurur verici olacak. Ben doğru bir yolda ilerlediğimi düşünüyorum. Etkinliği günlük modellerle değil gösteri için hazırlanan modellerle yapacağız. Bu gösteride Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğime yürekten inanıyorum."

Haber: Yüksel BALCI/ÖDEMİŞ(İzmir), -

=======================================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hatice Çetinkaya Mehmet Görmez Zeki Demirci Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
title