Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 1

1- AVCILAR'DA YÖN TABELASINA ÇARPAN OTOMOBİL ALEV ALDI: 2 ÖLÜHaber-Kamera: Hakan KAYA-Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHAAvcılar'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil yön tabelası direğine çarptıktan sonra alev aldı.

1- AVCILAR'DA YÖN TABELASINA ÇARPAN OTOMOBİL ALEV ALDI: 2 ÖLÜ

Haber-Kamera: Hakan KAYA-Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHA

Avcılar'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil yön tabelası direğine çarptıktan sonra alev aldı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Kaza saat 02.30 sıralarında Avcılar, Ambarlı yanyolda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre içerisinde iki kişinin bulunduğu Doğukan Öner, yönetimindeki 34 SB 1669 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol ayrımındaki yön tabelasının direğine çarptı. Kazada sürücü Doğukan Öner ve arkadaşı Kadir Yıldırım araç içerisinde sıkışırken, çarpmanın etkisiyle otomobil de yanmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtaki yangın kısa sürede söndürülürken, sağlık ekipleri sürücü Öner ve arkadaşı Yıldırım'ın kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

YAKINLARI SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Olayı haber alarak kaza yerine gelen Öner ve Yıldırım'ın yakınları sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri yan yolu kaza nedeniyle trafiğe kapatarak önlem aldı. İtfaiye erleri tarafından Öner ve Yıldırım'ın cesetleri araçtan çıkartılarak Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaza yapan otomobilin kaldırılmasının ardından yan yol yeniden trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Görüntü dökümü:

----------------

(CEP TELEFONU KAMERASI)

-Alev alev yanan araç (İki ayrı kamera)

-İtfaiyenin müdahalesi

(AKTÜEL KAMERA)

-itfaiye ambulans ve polis ekiplerinden görüntü

-Polisin inceleme yapması

-Yanmış araçtan görüntü

-Genel ve detay görüntüler

01.12.2016 - 03.54 Haber Kodu : 161201005

==================================

2- GALATASARAYLI FUTBOLCU CAVANDA'NIN OTURDUĞU REZİDANSTA YANGIN

*Yangın sırasında Luis Cavanda'nın köpeği ile dışarı çıktığı görüldü.

Haber-Kamera: Hakan KAYA-Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHA

Florya'da Galatasaraylı futbolcu Luis Pedro Cavanda ve Emre Belözoğlu'nun babası Mehmet Belözoğlu'nun oturduğu 3 katlı lüks rezidansın çatı katında yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu söndürülürken Cavanda ve Mehmet Belözoğlu'nun rezidansın bahçesine çıktığı görüldü.

Yangın saat 03.00 sıralarında Bakırköy Florya Şenlikköy mahallesi Çatal Sokak'ta bulunan 3 katlı lüks rezidansta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Galatasaraylı futbolcu Luis Pedro Cavanda ve İstanbul Başakşehirli Emre Belözoğlu'nun babası Mehmet Belözoğlu'nun da giriş katındaki dairelerde oturduğu lüks rezidansın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle yangın büyürken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından söndürülürken, yangın sonrası Mehmet Belözoğlu ve Cavanda rezidansın bahçesinde itfaiyenin çalışmalarını izledi. Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Luis Cavanda'nın köpeği ile dışarı çıktığı görüldü.

Gazetecilere yangın ile ilgili bilgi veren Mehmet Belözoğlu, "Yangın klimadan çıktı diyorlar. Emre burada değil, ben babasıyım. Bizde sıkıntı yok çok şükür. Şükürler olsun söndürüldü. Biz yanan rezidansın zemin katında oturuyoruz" dedi.

Görüntü Dökümü:

----------------------

-Alevli şekilde yanan çatının görüntüsü

-İtfaiye ekiplerinin çalışması

-Sağlık ekiplerinden görüntü

-Sokağa çıkan apartman sakinleri

-Vatandaş ile röp.

-Cavanda'nın köpeğiyle görüntüsü

-Mehmet Belözoğlu ile röp. (Siyah kabanlı, atkılı)

-Genel ve detaylar

01.12.2016 - 05.10 Haber Kodu : 161201007

============================

3- VERGİ DAİRELERİNDE ÖDEMENİN SON GÜNÜNDE "GECE" MESAİSİ

Haber - Kamera: Soner HASIRCIOĞLU - Ramazan EĞRİ / İstanbul DHA

Yapılandırılan vergi borçlarının ilk taksit ve peşin ödemesi için son gün nedeniyle vergi dairelerinde gece geç saatlere kadar yoğunluk yaşandı. Vatan Caddesi'ndeki ve Ataşehir'deki İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı binaları adeta doldu taştı. Yoğunluk nedeniyle akşam saat 21.00'da bitmesi gereken ödeme süresi gece saat 00.00'a kadar uzatıldı. Ancak işlemler yine de bitmeyince vergi daireleri vatandaşları mağdur etmemek için gece geç saatlere kadar ödeme almaya devam etti.

Görüntü Dökümü:

-----------

-Vergi daireleri içindeki yoğunluk

-Vergi dairelerinden detaylar

-Vergi dairesi önündeki kalabalık

-Koşuşturan vatandaşlar

-Araç yoğunluğundan görüntü

-Vatandaşlarla röportajlar

-Genel ve detaylar

01.12.2016 - 05.12 Haber Kodu : 161201008

===============================

4- BEYOĞLU'NDA RUSYA BAŞKONSOLOSLUĞU ÖNÜNDE ALPERENLER'DEN HALEP PROTESTOSU

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER / İstanbul DHA

Beyoğlu'nda bulunan Rusya Federasyonu İstanbul Başkonsolosluğu yakınında toplanan Alperen Ocakları üyesi bir grup, Suriye'nin Halep kentinde yaşanan ölümleri protesto etti.

İstanbul Alperen Ocakları İl Başkanlığı'nın çağrısında uyan yaklaşık 100 kişilik grup, saat 21.00'de Rusya Federasyonu İstanbul Başkonsolosluğu önüne yürümek istedi. Polis grubun, başkonsolosluğa yaklaşmasına izin vermedi. Bunun üzerine grup, İstiklal Caddesi'nde başkonsolosluk yakınında eylemini sürdürdü. Sık sık tekbir getirip sloganlar atan grup adına İstanbul alperen Ocakları Başkanı Kürşat Mican basın açıklaması yaptı.

Açıklamasında Halep'te yaşanan insanlık dramına dikkat çeken Mican "Avrupa'da üç beş kişi ölüyor, bir tane çocuk öldü diye dünya ayağa kalkıyor. Bizim kardeşlerimiz her gün elli, yüz kişi, bunların birçoğu çocuk ve kadın, kimse sesini çıkartmıyor. Ben buradan Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum. Allah rızası için bu vahşete bir dur deyin. Halep'teki katliama bir dur deyin. Bu ablukayı kırmak zorundayız. Bu abluka bu hafta içerisinde kırılmazsa kardeşlerimiz orada diri diri yakılacak, öldürecekler. Halep'i de Fırat kalkanı operasyonuna dahil etmenizi istiyoruz. Nasıl ki Cerablus'ta operasyonlar düzenleniyorsa, Halep'te de aynı şekilde dahil olsun. Halep bizim için Trabzon, Samsun, İstanbul demektir." şeklinde konuştu.

Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı eylem sonrası grup olaysız dağıldı.

Görüntü Dökümü:

--------------------

-Polisin Rusya Konsolosluğu önünde aldığı önlem

-Slogan atan grup

-Basın açıklamasının okunması

-Genel ve detaylar

30.11.2016 - 22.49 Haber Kodu : 161130212

================================

5- HAVADA YAŞANAN PANİĞİN KULE İLE PİLOT KONUŞMALARI ORTAYA ÇIKTI

Haber-Kamera: İbrahim YILDIZ / İSTANBUL DHA

Paris-İstanbul seferini yapan Air France ait yolcu uçağı İstanbul Hava Sahası üzerinde türbülansa girince, yolcular büyük panik yaşadı. O anlar kule ile pilot konuşmalarına yansıdı.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Hava Sahası'nda meydana gelen olay alınan bilgiye göre şu şekilde gelişti:

Air France'ın Airbus A319 tipi uçağı Paris-İstanbul seferini tamamlamak üzere Atatürk Havalimanı'na iniş için alçalmaya başladı. Bu sırada uçak türbülansa girince sol kanada doğru yatmaya başladı. Yolcular büyük panik yaşarken, Fransız pilot, "Kuyruk türbülansı nedeniyle 3 kez ciddi yatış aldık' diye anons etti. Havada büyük bir tehlike atlatan uçak saat 18.05'de Atatürk Havalimanı'na sorunsuz bir şekilde indi.

3 KEZ CİDDİ YATIŞ ALDIK

İstanbul Hava Sahası üzerinde yaşanan o tehlikeli anlar kule ile pilot konuşmalarına yansıdı.

Pilot: Önümüzdeki uçak tipi nedir?

Kule; Önünüzde bir Boeing 777. 7,5 mil mesafede

Pilot: Anlaşıldı. Kuyruk türbülansı nedeniyle 3 kez ciddi yatış aldık

Kule: Tekrar edin

Pilot: Kuyruk türbülansı nedeniyle ciddi yatış aldık

Kule: Anlaşıldı. Niyetiniz nedir.? Alçalmak mı istersiniz ?

Pilot: Alçalabiliriz veya sürat düşürebiliriz, size hangisi uygunsa.

Kule: Tamam. Hangisi uyarsa. O halde süratinizi 190 Knot' a düşürün.

Pilot: Anlaşıldı sürat 190 Knot olacak

Görüntü Döküümü:

---------------------------

-Pilot kule konuşmaları ( İngilizce)

30.11.2016 - 19.01 Haber Kodu : 161130186

=======================

(ÖZEL)

6- KADIKÖY'DE BİR OTOMOBİLDE 1,5 KİLOGRAM UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Haber-Kamera: Uğur AYAZSIN / İstanbul DHA

Kadıköy'de şüpheli olarak durdurulan aracın içerisinde 1,5 kilo uyuşturucu ele geçirilirken araç sürücüsü gözaltına alındı.

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Devriye Ekipler Amirliği ekipleri, Suadiye Mahallesi Suadiye Camii sokakta dün saat 20.30 sıralarında şüpheli gördükleri 26 B 9688 plakalı otomobili durdurdu.

1.5 KİLO UYUŞTURUCU, 261 TANE HAP

Ekipler, otomobil içerisinde yaptıkları aramada, satışa hazır paketler halinde toplam 261 adet Extacy hap, yine satışa hazır küçük gramlık vakumlu torbalarda 1 kilo 490 gram esrar ve 4 ayrı paket 7,9 gram kokain ele geçirdi.

SUÇUNU KABUL ETTİ

Araç sürücüsü Ethem G. gözaltına alınarak, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Burada ifadesi alınan Ethem G.'nin suçunu itiraf ederek, uyuşturucuları Tarlabaşı'ndan aldığını söylediği öğrenildi.

Şüpheli Ethem G. emniyetteki ifadesinin ardından İstanbul Anadolu adliyesine sevk edildi.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Ele geçirilen uyuşturucular

-Vakumlu paketler

-Uyuşturucu haplar

-Şüphelinin emniyetten çıkarılışı

-Genel ve detay

30.11.2016 - 19.04 Haber Kodu : 161130187

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emre Belözoğlu Kadıköy Avcılar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title