Haberler

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Bayrama Hazır

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü (DHMİ) Orhan Birdal, Kurban Bayramı'nda rahat ve güvenli bir hava yolu ulaşımı için gereken önlemlerin alındığını açıkladı.Birdal, yaptığı yazılı açıklamada, DHMİ'nin ilgili tüm birimlerinin...

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü (DHMİ) Orhan Birdal, Kurban Bayramı'nda rahat ve güvenli bir hava yolu ulaşımı için gereken önlemlerin alındığını açıkladı.

Birdal, yaptığı yazılı açıklamada, DHMİ'nin ilgili tüm birimlerinin bayram süresince 24 saat esasına göre hizmet verileceğini belirtti. Havayolunun halkın yolu olmasından kaynaklanan yoğun bir hava trafiği yaşadıklarını belirten Birdal, bayram önlemleri hakkında şu bilgileri verdi:

"Eylül ayı rakamlarına göre yılın 9 aylık döneminde toplam yolcu sayısı 115 milyonu aştı. Havayolu trafiği doğal olarak bayram tatillerinde daha da yoğunlaşıyor. Başta dünya ve ülke havacılığımızın göz bebeği olan İstanbul Atatürk Havalimanı olmak üzere yurt çapındaki diğer tüm havalimanlarımızda yoğunluktan kaynaklanan her hangi bir sorun yaşanmaması için gerekli tüm önlemler alındı. Bayram tatili süresince ilgili tüm birimler 24 saat esasına göre mesai yaparak vatandaşların rahat ve güvenli ulaşımını sağlayacaklar."

Kaynak: ANKA / Güncel

Kurban Bayramı Orhan Birdal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title