Haberler

Devler Sakarya'da Konuşacak

Güncelleme:

"İzgören Akademi 13. Bilgi Festivali" 7 Nisan da Sakarya'da gerçekleşecek.

Ünlü Motivasyon konuşmacısı Ahmet Şerif İzgören ve Kozmetik Devi Tekin Acar'ın da aralarında bulunacağı "İzgören Akademi 13. Bilgi Festivali" 7 Nisan da Sakarya'da gerçekleşecek.

ÜNLÜ İSİMLER SAKARYA'YA GELİYOR

"Başarıya Giden Yol: Çalışan Mutluluğu" başlığı altında "Başarılı İnsan Kaynakları Uygulamaları" ana temasının ele alınacağı "İzgören Akademi 13. Bilgi Festivali" 7 Nisan 2012 Cumartesi günü 13.30 – 18.30 saatleri arasında Sakarya Elmas Garden Inn'de gerçekleşecek. İzgören Akademi ve 5nokta4 event tarafından organize edilen etkinliğe konuşmacı olarak İzgören Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şerif İzgören, Simit Sarayı Kurucusu Haluk Okutur, Tekin Acar Cosmetics Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Acar, Braas CEO Daniş Navaro, Ferroli Genel Müdürü Çetin Çakmakçı, Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Halim ve İzgören Akademi Eğitmeni Barış Kılıçarslan katılacak. 7 Nisan Cumartesi 12:30-18:30 arası gerçekleşecek seminere katılmak için Biletler Ada AVM, Değişim Kitabevi ve Kampüs Kafeterya'da satıldığı, iletişime geçmek isteyenlerin ise ilgililer 0507 343 61 68 numaralı telefona ulaşabileceği belirtildi.

BAŞARIYA GİDEN YOLDA ÇALIŞAN MUTLULUĞU

"Yetenek yönetimi ve çalışan mutluluğu önümüzde ki 10 yılda yöneticilerin gündemlerinin ilk sırasında yer alacak bir konu halini aldı. Her geçen gün çalışanların mutluğu ve motivasyonu konularında yeni uygulamalar ile gelişen bu alan önemini her geçen gün arttırıyor. Boğucu ve stresli iş ortamlarını mutlu çalışanların olduğu yerlere nasıl dönüştürebiliriz? Bu alanda çalışan tüm yöneticilerin ortak sorusu bu. Çözüme dair sürekli yeni uygulamalar, yöntemler üzerine çalışıyorlar.

Yakın geçmişe dek yalnızca ekonomik kavramlar ile sağlanabileceği düşünülen çalışan mutluluğu ve tatmini günümüzde çok farklı bir boyutta değerlendirilmektedir. Geçmişten çok farklı olarak kurumunuzun varlığını sürdürebilmesi ve hedeflerini gerçekleştirebilmesi için sahip olduğu en önemli kaynak insan kaynağı olarak değerlendirilmekte. Peki başarıya giden yolda çalışan mutluluğu ile ilgili dünden bu güne neler değişti?, başarılı patronlar yöneticiler bu konuda neler yapıyor, neler diyor? İzgören Akademi Kocaeli Bölge Müdürlüğü'nün ev sahipliğini yaptığı 13. Bilgi Festivali'nde 07 Nisan 2012 de tüm bu konuları konuşmak ve bu yolda ışık tutmak üzere Sakarya da bir araya gelecek."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Şerif İzgören Tekin Acar Sakarya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title