Haberler

Develi Belediyesi bisikletli ulaşımı destekleyen belediyeler arasında zirvede

Güncelleme:

Türkiye Belediyeler Birliğinin (TBB) 2018 yılından bu yana Cumhurbaşkanlığının himayesinde ulusal koordinatörlüğünü üstlendiği Avrupa Hareketlilik Haftası'na katılımının artırılması, çevre dostu ulaşım yöntemlerinin teşvik edilmesi ve yaşanabilir çevre oluşturulmasına katkı sunulması...

Türkiye Belediyeler Birliğinin (TBB) 2018 yılından bu yana Cumhurbaşkanlığının himayesinde ulusal koordinatörlüğünü üstlendiği Avrupa Hareketlilik Haftası'na katılımının artırılması, çevre dostu ulaşım yöntemlerinin teşvik edilmesi ve yaşanabilir çevre oluşturulmasına katkı sunulması amacıyla düzenlediği "Belediyeler İçin Bisikletli Ulaşım Fikir ve Proje Uygulama Yarışması Ödül Töreni" Ankara'da yapıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şükrü Karatepe, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve TBB Başkanı Fatma Şahin'in katıldığı törende Büyükşehir, nüfusu 100 binin üstünde olan ilçe ve nüfusu 100 binin altında olan ilçe kategorisinde belediyelere ödülleri verildi.

2019 yılında 64 bu yıl 520 belediyenin başvurduğu törende Antalya Büyükşehir, Sakarya Büyükşehir, Yozgat, Şahinbey, Altınordu, Acıpayam, Mezitli, Erbaa, Başakşehir ve Develi Belediyemiz olmak üzere toplamda 10 belediyeye ödülleri takdim edildi.

Develi Belediyesi de uyguladığı politika ve projelerle nüfusu 100 binin altındaki ilçe kategorisinde ilk 3 belediye arasında yer alarak Kayseri'de ödüle layık görülen tek ilçe oldu. Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şükrü Karatepe'nin elinden ödülünü alan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar "Cumhurbaşkanlığımızın himayesinde gerçekleşen bu proje yarışması gelecek nesillere daha sağlıklı ve temiz bir çevre bırakmak adına önemli bir motivasyon kaynağıdır. Develi Belediyesi olarak bizlerin de bu hususta uyguladığı proje ve uygulamaları takdir eden ve ödüllendiren kıymetli büyüklerimize çok teşekkür ederim. Bu ödül bizlerin çevre bilinci ve farkındalığı oluşturmak adına üreteceğimiz projeler için bizlere büyük motivasyon sağlamıştır. Bizleri bu ödüle layık gören herkese çok teşekkür ediyor, bu projelerin fikir aşamasında ve hayata geçirilmesinde emek veren belediye personelimizi de tebrik ediyorum. Ayrıca bu projelerin hayata geçirilmesinde bizlerden fikir ve desteklerini esirgemeyen bisiklet sevdalısı Develi Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Aslı Azman Hanımefendiye de çok teşekkür ediyorum" açıklamalarında bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Develi Belediyesi Türkiye Develi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında? KORAY AYDIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, nereli, kaç yaşında? DZEKO NEDEN YOK? Dzeko sakat mı, cezalı mı? Süper Lig'de ilk kez!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title