Haberler

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen Muş'ta ziyaretlerde bulundu

Güncelleme:

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Muş'ta ziyaretlerde bulundu.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Muş'ta ziyaretlerde bulundu.

Parti Genel Sekreteri Dr. Medeni Yılmaz ile kente gelen Ekmen, kentteki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Hasköy, Korkut, Bulanık ve Malazgirt ilçelerini ziyaret ettiklerini söyledi.

Son zamanlarda ülke genelinde yaşanan orman yangınları ve sellerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Ekmen, şöyle konuştu:

"Hiç olmadığı kadar çok yağmur yağıyor, hiç olmadığı kadar çok kuraklık var ve hiç olmadık yerlerde eş zamanlı yangınlar çıkıyor. NASA'nın günlük olarak yayınladığı bir haritaya göre geçen ay aynı gün 3 bin noktada yangın vardı. Bunlar artık kaçınılmaz sonuçlar. 81 ilin 81'inde örgütlüyüz, 973 ilçenin 660'sıında örgütlüyüz. Teşkilatlarımız sahada vatandaşın problemlerine ortak oluyor, derdini topluyor ve bunları parti politikalarına dönüştürüyoruz."

Genel Sekreter Yılmaz ise ülkedeki doğal afetlere değinerek, göç konusunun ülkede etraflıca tartışılmaya başlandığını ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Emin Ekmen Medeni Yılmaz Deva Partisi Muş Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title