Haberler

Dernek Üyelerinden Başkan Uzun'a Ziyaret

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediyesi Başkanı Yusuf Uzun, Evrensel Akademi Engelliler Derneği Başkanı Ersin Yıldırım'ı makamında kabul etti.

Evrensel Akademi Engelliler Derneği, Başkan Uzun'u Makamında Ziyaret Etti

Evrensel Akademi Engelliler Derneği, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'u makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Ersin Yıldırım, her türdeki engelin evrensel bir duruma işaret ettiğini belirterek, dernek hedeflerinden bahsetti. Dernek Başkanı Yıldırım, derneğin birçok ilçeden ressam ve sanatçının bir araya gelmesi ile oluştuğunu ifade etti. Yakın zamanda çeşitli ihtiyaç malzemelerinin yer alacağı "yardım marketleri" kuracağını da dile getiren Yıldırım, gelir seviyesi düşük engellilerin el becerilerini geliştirerek, onlara iş olanakları sağlayacaklarını aktardı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, derneğe çalışmalarında başarılar dileyerek, "Engelli vatandaşlarımızı istihdam etmek ve onların yanında olduğumuzu ifade etmek amacı ile kurulan derneğinize belediye olarak elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi.

Evrensel Engelliler Derneği üyesi Ressam Ahmet Vardar'ın yaptığı İstanbul siluetli yağlı boya tablosunu Başkan Uzun'a takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ersin Yıldırım Beylikdüzü Yusuf Uzun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title