Haberler

Dernek Başkanlığına yeniden Şentürk seçildi

Güncelleme:

Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağan genel kurulunda mevcut başkan Ozan Şentürk, yeniden başkanlığa seçildi.

Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağan genel kurulunda mevcut başkan Ozan Şentürk, yeniden başkanlığa seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından gündem maddelerinin görüşülmesi ile başlayan kongrede faaliyet raporlarının ve gelir-gider bütçesinin oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Ozan Şentürk yeniden başkanlığa seçildi.

Kongrenin açılışında konuşan Başkan Ozan Şentürk, görevde bulunduğu 3 yıllık süre içerisinde derneğin daha iyi yerlere gelmesi için yönetim kurulu üyeleriyle özverili şekilde bir çalışma sergilediklerini söyledi.

Yönetim kurulunda görev alan üyelere özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Şentürk, "Ayrıca görevimiz süresince yönetimimize destek olan ve derneğimize katkı sağlayan herkese de ayrıca teşekkür ediyorum. 3 yıllık görev süremiz içerisinde tam bir birliktelik içinde yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde derneğimizin kurulduğu günden bu yana daha iyi bir yere gelmesini sağladık. Görevimiz süresince derneğimize hiçbir zaman siyaset bulaştırmadık. Tüm siyasi partilere eşit mesafede olduk. Derneğimizi tam bir tarafsızlık ilkesi içerisinde, siyasetin hep dışında tuttuk. Kongremizin camiamıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Yapılan seçim sonucunda tekrar Başkan olarak seçilen Şentürk, Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 'ni daha iyi yerlere getirmek, birlik ve beraberliği daha üst noktalara taşımak için yönetim olarak büyük çaba harcayacaklarını söyledi.

Seçim sonrası Ozan Şentürk başkanlığındaki dernek yönetimi ise şu isimlerden oluştu: "Erol Açıkgöz, Naim Altun, Buse Nur Kızılay, İbrahim Dikbaş, Metin Bayrak, Birol Karadeniz, Sercan Özay, Recep Sönmez, Soner Aydın, Levent Ersöz, Murat Aslan ve Teyfik Savcı." - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Buse Nur Kızılay Siyaset Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title