Haberler

Rize'de evlerine giren ayı için yola çıkan aile trafik canavarının kurbanı oldu

Güncelleme:

Rize'nin Çayeli ilçesinde hafif ticari araç dereye uçtu. 4 kişinin öldüğü kazada, ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Mürvet Özdemir'den (54) de kötü haber geldi. Kazada araç sürücüsü Hayrullah Özdemir (54), eşi İsmet Özdemir (51), kızı Beyza Bilgin (22) ve komşusu Mehmet Özdemir (65) de hayatını kaybetmişti. Böylece kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi.

Kaza, dün akşam saatlerinde Buzlupınar köyü mevkiinde meydana geldi. Hayrullah Bilgin idaresindeki hafif ticari araç, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp, istinat duvarını da aşarak dereye düştü. Sürücü Hayrullah, eşi İsmet, kızı Beyza Bilgin ile Mehmet Özdemir hayatını kaybetti, Özdemir'in eşi Mürvet Özdemir de ağır yaralandı. Sağlık ekiplerince Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mürvet Özdemir, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.Böylece kazada ölenlerin sayısı 5'e yükseldi.

22 YAŞINDAKİ BEYZA BABASINA YARDIMCI OLUYORDU

Bilgin ile Özdemir ailelerinin komşu olduğu, Hayrullah Bilgin'in ilçede fırın işlettiği, Mehmet Özdemir'in de dolmuşculuk yaptığı belirtildi. İki ailenin Eğzar Yaylası'ndaki evlerine ayı girdiği için yola çıktıkları, kazanın dönüş yolunda meydana geldiği öğrenildi. Beyza Bilgin'in de 2 yıllık üniversite mezunu olduğu ve babasına fırında yardım ettiği bildirildi. Cenazeler, yarın Kaptanpaşa köyünde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özdemir İsmet Özdemir Beyza Bilgin Çayeli Aile Rize Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title